Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ρονάλντο: Χειρότερη στιγμή της καριέρας μου, η ήττα απ΄την Ελλάδα! (VIDEO)

Ρονάλντο: Χειρότερη στιγμή της καριέρας μου, η ήττα απ΄την Ελλάδα! (VIDEO)

Δείτε τη συνέντευξη του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο στο CNN, στην οποία χαρακτήρισε χειρότερη στιγμή της καριέρας του την ήττα από την Εθνική Ελλάδας στον τελικό του Euro 2004.

Δείτε τον στο 19:33 του video να επιλέγει χωρίς δεύτερη σκέψη την ήττα από την Ελλάδα στον τελικό του Euro 2004.

Σε άλλα ενδιαφέροντα κομμάτια της συνέντευξης ο Ρονάλντο τόνισε:

Αν πραγματικά με ξέρεις, αν είσαι φίλος μου και σε αφήσω να μπεις στο σπίτι μου και μοιραστείς τη μέρα μαζί μου, θα ξέρεις ότι μισώ να χάνω. Αυτό μερικές φορές με κάνει θύμα, γιατί δεν ξέρουν τον αληθινό Κριστιάνο. Αλλά αυτό είναι μέρος της ζωής μου. Αυτός είμαι εγώ”.

Θέλοντας να εξηγήσει περισσότερο την ανταγωνιστική του προσωπικότητα, τόνισε:
“Για παράδειγμα είμαι στην πισίνα με τη φίλη μου και μερικές φορές κάνουμε κόντρες στο κολύμπι. Θα έπρεπε καμιά φορά να της δώσω την ευκαιρία να νικήσει για να είναι ευτυχισμένη αλλά πάντα νικάω γιατί σιχαίνομαι να χάνω. Είναι τόσο απλό.
Φαντάσου με στο γήπεδο, απέναντι σε άλλους παίκτες, σε άλλες ομάδες. Δεν επιτρέπεται να τους αφήσω να νικήσουν. Η συμπεριφορά μου είναι καθαρά ανταγωνιστική αλλά οι άνθρωποι την ερμηνεύουν με διαφορετικό τρόπο και αυτό με πονάει γιατί δεν μου αρέσει. Αλλά πρέπει να ζήσω με αυτό”.

“Μια μέρα θα ήθελα να καθίσω και να συνομιλήσω με όσους με θεωρούν αλαζόνα. Καταλαβαίνεις; Μια κουβέντα, σε ένα όμορφο μέρος για να με γνωρίσουν καλύτερα. Γιατί νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουν μαζί μου για να καταλάβουν ποιος είναι ο αληθινός Κριστιάνο”, κατέληξε ο 27χρονος.

Νωρίτερα ρωτήθηκε αν αυτή η εικόνα του αλαζόνα αποτρέπει στους φιλάθλους να τον βάλουν στις καρδιές τους, σε αντίθεση με τον αγαπημένο τους Μέσι που τον θεωρούν καλό παιδί:

“Οκ, δεν θα κλάψω γι’ αυτό, αλλά ναι, νομίζω ότι μερικές φορές αυτή η εικόνα που βγάζω μου έχει κοστίσει στο παρελθόν”, απάντησε ο Ρονάλντο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε