Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ροντέο και θρίλερ στην Πλατεία με… πράσινο φινάλε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Απίστευτες ανατροπές, διακοπή λόγω ρίψης μαρμάρων (!) και εκκένωση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Όλα αυτά στην αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό, με τους “πράσινους” να κερδίζουν με 82-81 χάρη στο καλάθι του Μπατίστ στα 3΄΄ πριν το φινάλε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και εκμεταλλευόμενοι την κούραση του Παναθηναϊκού από τα παιχνίδια με την Μακάμπι, κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο με διαφορά 12 πόντων.

Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς, ωστόσο, μπήκαν αφηνιασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και με επιμέρους σκορ 10-33, πήγαν με διαφορά 9 πόντων στα αποδυτήρια.

Οι “πράσινοι” διατήρησαν τον έλεγχο του ματς και κατάφεραν να φτάσουν ακόμα και στο +17, ωστόσο ο Πανιώνιος με επική αντεπίθεση στο τελευταίο πεντάλεπτο κάλυψε την διαφορά, φέρνοντας το παιχνίδι στον πόντο (78-79) 26΄΄ δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Γιασικεβίτσιους κέρδισε φάουλ.

Σε εκείνο το σημείο έγινε ρίψη αντικειμένων, ενώ ένα από αυτά χτύπησε τον Τσαρτσαρή. Έπεσαν στο παρκέ πέτρες, ακόμα και μάρμαρα με τους διαιτητές να διακόπτουν το ματς μέχρι να εκκενωθεί η εξέδρα με τους φανατικούς του Πανιωνίου.

Μετά από μισή ώρα το ματς άρχισε ξανά. Ο Γιασικεβίτσιους ευστόχησε στη μία βολή και ο Μπάρλος με τρίποντο έβαλε μπροστά στο σκορ του γηπεδούχους 6΄΄ πριν το τέλος. Όμως ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με καλάθι του Μπατίστ κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 25-13, 35-46,51-61,81-82.

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 10, Κιζ 11, Αθανασούλας, Στίβενσον 7, Ντίμπλερ 11, Καββαδάς 8, Ιωάννου 5, Σαρικόπουλος 3, Νάτζφεϊ 9, Παραγυιός 3, Μπάρλος 14

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου 15, Μπατίστ 11, Λόγκαν 4, Σάτο 7, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 14, Βουγιούκας 9, Καλάθης 4, Σμιθ, Καϊμακόγλου 6, Γιασικεβίτσιους 10

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε