Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ροπαλιά” Βέλλιου στο 90′

Άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ο Βέλλιος, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο 17χρονος επιθετικός σκόραρε και πάλι στις καθυστερήσεις χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ηρακλή.

Ο Ατρόμητος κρατούσε τη νίκη στα χέρια του αφού βρέθηκε να προηγείται με 2 τέρματα διαφορά αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει μέχρι το τέλος. 

Ο Ηρακλής ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 5΄να ανοίξει το σκορ όταν ο Ντίκα πλάσαρε τον Μιχαηλίδη αλλά είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.
 
Ο Ατρόμητος ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε στο 19′ να ανοίξει το σκορ με τον Μπρίτο να νικάει στο τετ α τετ τον Κοβαλέφσκι.
 
Πριν προλάβει να συνέλθει ο γηραιός δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά ο Μπρίτο πάσαρε και ο Περόνε σημείωσε το τρίτο φετινό του γκολ.
 
Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και η ομάδα του Περιστερίου θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με 3 γκολ διαφορά αλλά ο Αναστασάκος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 40′.
 
Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής ξαναμπήκε στο παιχνίδι όταν στο 55΄ο Γιάκομπ με το τέταρτο φετινό του γκολ μείωσε το σκορ.
 
Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 93′ όταν ο Βέλλιος σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσα. Ο νεαρός επιθετικός είχε μπει 5 λεπτά νωρίτερα στο ματς και πέτυχε το δεύτερο γκολ του στην Σούπερ Λίγκα(είχε σκοράρει και στο Καραϊσκάκη την προηγούμενη αγωνιστική).
 
Ο Ηρακλής πέτυχε ακόμη ένα γκολ με τον Γιάκομπ αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε καταλογίζοντας φάουλ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοβαλέφσκι, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Γιαννούλης (86′ Βέλλιος), Παπαστεριανός, Ντιέ, Μιλάνο (80′ Κονέ), Επστάιν, Ντίκα (36′ Μπόσνιακ), Ιάκομπ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Αποστολόπουλος, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος, Μελισσάς, Περόνε (74′ Κάμπας), Φαβάλι, Μπρίτο, Νάστος, Σαρμιέντο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε