Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Ρωτήστε την ΑΕΚ για Σκόκο-Ολυμπιακό”

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες πέρι μετακίνησης του Σκόκο στον Ολυμπιακό
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες πέρι μετακίνησης του Σκόκο στον Ολυμπιακό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Παύλος Διαννής αποκάλυψε ότι ο πελάτης του δεν αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο εκπρόσωπος του Αργεντινού άσου τόνισε :

 
“ Δεν είμαι αρμόδιος για να απαντήσω εάν ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Σκόκο. Καλύτερα να ρωτήσετε την διοίκηση της ΑΕΚ.
 
Ο Νάτσο δεν αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ και θέλω να το κατανοήσουν οι μέτοχοι. Ο Νάτσο δεν αισθάνεται καλά και αυτό οφείλεται σε μία σειρά από καταστάσεις που δεν μπορώ να σας εξηγήσω.
 
Στην ζωή πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να κάνουμε βήματα προόδου. Για τον Σκόκο η ΑΕΚ ήταν μία πρόοδος αφού έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Δε νομίζω όμως ότι το επόμενο βήμα θα ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.
 
Πιστεύω ότι ο παίκτης λατρεύει τον κόσμο της ΑΕΚ, όπως λατρεύει τον ίδιο ο κόσμος. Αυτό όμως που δεν πρέπει να κάνουμε στην ζωή είναι να μπερδεύουμε τα αισθήματα με τον επαγγελματισμό.
 
Το να περνάει ένας ποδοσφαιριστής από μία μεγάλη ομάδα σε μία άλλη δεν το θεωρώ τόσο τραγικό. Οι μεγάλες ομάδες έχουν αρκετά χρήματα για να επενδύσουν σε μεταγραφές.
 
Γιατί δηλαδή ποδοσφαιριστές σαν τον Σκόκο να πρέπει να φύγουν από το ελληνικό πρωτάθλημα επειδή κάποιοι δεν θέλουν να τον δουν στα πράσινα ή στα κόκκινα; Δεν καταλάβατε ότι χάνει ποιότητα το πρωτάθλημα έτσι; Αυτούς τους παίκτες πρέπει να τους κρατάμε με νύχια και με δόντια, άσχετα από το που θα παίζουν. Ο φίλαθλος θα πρέπει να συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα εάν θέλει να βλέπει καλό θέαμα στα γήπεδα.

Λυπάμαι εάν ο οπαδός έχει αντίθετη άποψη. Λυπάμαι εάν αναγκαστεί να καταφύγει σε απειλές κατά πάσα κατεύθυνση επειδή ένας παίκτης της ομάδας του πήγε σε κάποιο άλλο μεγάλο σύλλογο γιατί εκεί θα τον οδηγήσουν λανθασμένα κάποιοι καλοθελητές”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε