Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρουί Κόστα: Ποτέ δεν θέλαμε τον Λέτο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο τεχνικός διευθυντής της Μπενφίκα διέψευσε τα δημοσιεύματα του Τύπου για τον Σεμπαστιάν Λέτο τονίζοντας ότι δεν πρόκειται οι “αετοί” να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του. Πρώτος στόχος ο Κρις για την άμυνα. Την τρίτη ο νέος πρόεδρος.

Ο Πορτογάλος πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε στην εφημερίδα “Πράσινη” και έβαλε τέλος στο σήριαλ: “Να μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται να καταθέσουμε πρόταση για την απόκτηση του Λέτο. Η Μπενφίκα είναι κομπλέ. Υπάρχουν δύο τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μας απασχολούν, ωστόσο ανάμεσα σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Λέτο.

Δεν είναι αλήθεια πως υπήρξε επαφή. Δεν υπήρξε η παραμικρή. Ουδέποτε ζητήσαμε τιμή για τον Λέτο. Ούτε από τον Παναθηναϊκό, ούτε από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Ο Λέτο είναι εξελίξιμος παίκτης. Ενας καλός χειριστής με την μπάλα. Στην παρούσα φάση, όμως, δεν μας απασχολεί”.

 
Παράλληλα στην χθεσινή συνάντηση ανάμεσα σε Νιόπλια, Φρέιτας και Γόντικα υπήρξε κουβέντα για τα μεταγραφικά με τον τεχνικό των “πρασίνων” να εισηγείται την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Λιόν, Κρις.
 
Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα έχει αποκλειστικά θέμα την ανάδειξη του προέδρου της ΠΑΕ. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται να έχει βρει τον άνθρωπο που θα εμπιστευτεί σε αυτό το πόστο, ωστόσο το όνομα του δεν έχει γίνει γνωστό.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε