Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρουίζ και ξύλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με γκολ του Ρουίζ στο 2ο λεπτό ο Άρης επικράτησε με 1-0 της Καβάλας σε ένα ματς που κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και παρακολούθησε από κοντά ο Σέρζε Κόσμι.
Το LIVE του αγώνα
 
Το ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Ο Ρουίζ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Χαβίτο και άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό. Στο 8΄ο Βελλίδης νίκησε με υπερπροσπάθεια τον Ονουάτσι. Τα πράγματα άρχισαν να χαλάνε στο 11΄ όταν το ματς διακόπηκε λόγω τραυματισμού του Κόκε μετά από μαρκάρισμα με τον Ντουγκλάο. Ο Ισπανός αποχώρησε και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία δύο εβδομάδων. Η συνέχεια μόνο ποδοσφαιρικό αγώνα δεν θύμιζε. Οι παίκτες, ειδικά των φιλοξενούμενων, έκαναν κάποιαμ πολύ σκληρά μαρκαρίσματα και παρά λίγο η κατάσταση να ξεφύγει με τον Παμπορίδη να ξεχνάει τις κάρτες στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο αποφάσισε να βγάλει έξι αλλά και αυτές λίγες κρίνονται με βάση το σκληρό παιχνίδι.
 
Ο Άρης απείλησε στο 36΄με την κεφαλιά του Ρουίζ αλλά η Καβάλα απάντησε με το σουτ του Καρντόσο στο 45΄. Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως χάθηκε για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Μενδρινός δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά από τη μικρή περιοχή.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα ήταν καλύτερη και έκλεισε στα καρέ τους τους “κιτρινόμαυρους”, ωστόσο ο Βουτσίτσεβιτς στο 50΄και ο Ογκμπέτσε στο 64΄δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-0 μέχρι το τέλος.
 
Αυτό πιθανότατα ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Χένρικ Κάσπερτσακ στον πάγκο των “Αργοναυτών”. Ο Πολωνός τεχνικός έδειχνε να τα έχει χαμένα με αποκορύφωμα τη κίνηση να περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 46΄τον Ελευθεριάδη στη θέση του Νταρσεβίλ τον οποίο είχε βάλει στο 30΄! Αυτόν που θα τον αντικαταστήσει θα είναι πιθανότατα ο Σέρζε Κόσμι ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα από τα επίσημα του γηπέδου.
 
Άρης (Έκτορ Κούπερ): Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Λαζαρίδης, Νέτο, Φατί, Πρίττας, Μενδρινός, Χαβίτο (83′ Καζναφέρης), Κόκε (16′ λ.τ. Τσεσνάουσκις 91′ Κατίδης), Ρουίζ.

Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (77′ Γιάννου), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο, Ντικρόκ, Βουτσίτσεβιτς, Ονουάτσι, Δρόσος (30′ Νταρσβίλ, 46′ Ελευθεριάδης), Ογκμπέτσε.

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε