Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ρούντι Φερνάντεθ: Είχα μιλήσει με Ομπράντοβιτς για να έρθω

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε μιλήσει με τον Ομπράντοβιτς για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε στο sport24…

Για τον Παναθηναϊκό: “Ο Παναθηναϊκός αν και ξεκινήσαμε καλύτερα, μας πίεσε πάρα πολύ. Έπαιξε πολύ δυνατά και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ειδικά μέσα στη ρακέτα όπου ο Σχορτσανίτης ήταν πάρα πολύ δυνατός και δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Εμείς στο τρίτο δεκάλεπτο πιέσαμε πολύ και καταφέραμε με την άμυνα μας να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε καλές επιλογές και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που νικήσαμε. Περιμέναμε ένα πολύ δυνατό ματς, καθώς γνωρίζαμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχει αλλαγές στο ρόστερ, αλλά διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και φέτος.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλός, έχει πολύ αποφασισμένους παίκτες. Σίγουρα είναι μια νέα ομάδα, αλλά πραγματικά δείχνει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Πρέπει να δουλέψει περισσότερο σε θέματα συνεργασίας, αλλά είμαι σίγουρος πως ο χρόνος είναι μαζί του και είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό θα το δείξει και στη συνέχεια.”

Για το αν είναι φαβορί η Ρεάλ: “Δεν ξέρω αν εμείς είμαστε φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου μας, είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος όμιλος για εμάς, έχουμε τον Παναθηναϊκό, τη Φενέρ, τη Χίμκι. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να κοιτάμε τη δουλειά μας και να προσπαθούμε για το καλύτερο.”

Για το αν υπήρξε επαφή με τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν: “Είναι αλήθεια πως υπήρχε ενδιαφέρον για μένα από τον Παναθηναϊκό. Ο Ομπράντοβιτς μου τηλεφώνησε για να έρθω στην ομάδα, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές, αλλά είχα υποχρεώσεις στο ΝΒΑ, έπρεπε να μείνω στην ομάδα μου γιατί είχα συμβόλαιο, οπότε δεν μπόρεσα να έρθω.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε