Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ροζ” ποδοσφαιρικό σκανδαλο στο Λας Βέγκας

Δεν έχουν τελειωμό τα "ροζ" σκάνδαλα στην Πρέμιερ Λιγκ

Μέχρι το Λας Βέγκας έφτασε η χάρη ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ, ο οποίος δέχθηκε απειλές από άγνωστο ότι θα δημοσιευτούν φωτογραφίες και βίντεο από ερωτικές περιπτύξεις του με τρείς ξανθίες.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα “Sun”, o ποδοσφαιριστής ανήκει σε κορυφαία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και είναι κάτω των 30 ετών. Βρέθηκε στην πόλη του τζόγου για ολιγοήμερες διακοπές με φίλους, κατά τη διάρκεια των οποίων γνώρισε τρείς Σουηδέζες.

Αυτός και η παρέα του κατέληξαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, αλλά δεν περίμεναν ότι τα όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες θα είχαν… απαθανατιστεί με κινητό τηλέφωνο.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, ο παίκτης δέχθηκε ένα e-mail, μέσω του οποίου του γνωστοποιήθηκε η ύπαρξη των βίντεο και φωτογραφιών και στη συνέχεια του ζητήθηκε αντάλλαγμα για να μην δούν το φως της δημοσιότητας. Το θέμα βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει την ταυτότητα του ατόμου που έστειλε το e-mail.

“Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το άτομο που απειλεί είναι μια από τις κοπέλες που συμμετείχαν στην βραδιά ή πρόκειται για κάποιον τρίτο”, δήλωσε “πηγή” της αστυνομίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε