Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

ΣΕ ΣΚ- ΛΑΒΩΝΕΙ

Ο Καταλανός μέσος συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη με 3-0 της Άρσεναλ επί της Άστον Βίλα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Φάμπρεγκας ήταν καταπληκτικός και οδήγησε την Άρσεναλ στη νίκη επί της Άστον Βίλα στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας λόγω τραυματισμού δεν ξεκίνησε στο ματς με την Άστον Βίλα στο “Emirates”, όμως ο Άρσεν Βενγκερ βλέποντας το 0-0 να παραμένει τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Ντενίλσον στο 57ο λεπτό. Πέρασαν μόνο οχτώ λεπτά για να δικαιώσει τον προπονητή του. Στο 65΄ ο Σεσκ κέρδισε το φάουλ έξω από την περιοχή, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του ανίκητου μέχρι εκείνη τη στιγμή Φρίντελ.

 
Το σόου του Καταλανού δεν τελείωσε όμως εδώ. Στο 81ο λεπτό χτύπησε για δεύτερη φορά πλασάροντας ιδανικά τον Φρίντελ μέσα στην περιοχή, μετά από εξαιρετική ασίστ του Γουόλκοτ.
 
Αφού ολοκλήρωσε το έργο του, ο Φάμπρεγκας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 84΄ δίνοντας την θέση του στον Ράμσεϊ, αναγκάζοντας ολόκληρο το “Emirates” να σηκωθεί στο πόδι για να τον αποθεώσει. Το τελικό 3-0 σημείωσε ο Ντιαμπί με ατομική προσπάθεια στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
 
Με αυτή τη νίκη η Άρσεναλ μείωσε στους 5 βαθμούς την διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι, ενώ οι “κανονιέρηδες” έχουν και έναν αγώνα λιγότερο. Αντίθετα η Άστον Βίλα έμεινε στους 35 βαθμούς.
 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε