Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σάλκε – ΠΑΟΚ: Οι “εκλεκτοί” του Ιβιτς

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ιβιτς επέλεξε τους ποδοσφαιριστές της αποστολής του για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Σάλκε, στη ρεβάνς του 0-3 του πρώτου αγώνα, που θα γίνει το βράδυ (8 μ.μ. Ελλάδος) στο Γκεζελκίρχεν.

Οι τιμωρημένοι Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, ο τραυματίας Κάνιας και οι Πρίγιοβιτς, Κάτσε που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη και όλοι οι υπόλοιποι θα ταξιδέψουν για Γερμανία.

Το πρόγραμμα της σημερινής μέρας μοιράστηκε ανάμεσα στην αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Βέροια και στις ασκήσεις για την κυκλοφορίας της μπάλας και την αμυντική τακτική.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή του, όπως και οι Γλύκος, Μπρκιτς που είχαν μικροενοχλήσεις στη μέση. Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στις 10.30 το πρωί της Τρίτης με πτήση τσάρτερ για την Γερμανία είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

Την Τρίτη (21.02) ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην “AufSchalke Arena” στις 18:00 ώρα Γερμανίας (15′ ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου), ενώ νωρίτερα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε