Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σάλκε – ΠΑΟΚ: Ψάχνει το θαύμα ο “Δικέφαλος”!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ηττήθηκε με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και ψάχνει ένα θαύμα απόψε (19:00, Cosmote Sport 3, newsit.gr) στη Γερμανία. Οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους “16” του Europa League είναι ελάχιστες, ωστόσο η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα παλέψει μέχρι τελικής πτώσεως κόντρα στη Σάλκε.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει τέσσερις ποδοσφαιριστές του. Ο λόγος για τους Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα και Κάνιας, οι οποίοι θα απουσιάσουν από τη ρεβάνς με τη Σάλκε, κάνοντας ακόμα δυσκολότερο το έργο του ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος θα έχει μπροστά του από δεξιά προς αριστερά  τους Κίτσιου, Μαλεζά, Κρέσπο και Δεληγιαννίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σάκχοφ, με τους Τσίμιροτ με τον Μπίσεσβαρ ως εσωτερικούς μέσους.

Οι Μυστακίδης και Ενρίκε θα παίξουν στα πλάγια και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης. Στην αποστολή των “ασπρόμαυρων” βρίσκονται ακόμα οι Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Κάμπος, Κουλούρης, Ουάρντα, Χαρίσης και Πέλκας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε