Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

“Σάλος” με την διαρροή

Εσωτερικός πόλεμος έχει ξεσπάσει στην ΑΕΚ για το προσύμφωνο

 “Καταπέλτης”  ο Κοζώνης από τις Η.Π.Α για την διαρροή του προσύμφωνου με την ΑΕΚ. Η “έκρηξη” του Θανόπουλου.

Ο εκπρόσωπος του στην Ελλάδα, Χρήστος Παπαδημητρίου διάβασε επιστολή του ομογενή επιχειρηματία στον ραδιοφωνικό σταθμό, Novasportfm 94,6 , ενώ ο νομικός εκπρόσωπος του Κοζώνη δήλωσε πως η διαρροή προέρχεται από την ΠΑΕ. 

Το προσύμφωνο ΑΕΚ-Κοζώνη.

Η δήλωση του Χαράλαμπου Κοζώνη :

“Θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο της ΑΕΚ και να πω τα εξής. Από την πρώτη στιγμή που εξέφρασα το ενδιαφέρον μου να αναλάβω το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρακολουθώ έναν πόλεμο που γίνεται και δεν γνωρίζω αν στόχος όσων κόπτονται για την ΑΕΚ είναι το αν με αποτρέψουν από το να ασχοληθώ. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που προσπαθούν να με αποθαρρύνουν από το να προσπαθήσω για την αναγέννηση της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα και τα γνωρίζω. Δεν ξέρω τι θέλουν. Προφανώς θέλουν μία ΑΕΚ με προβλήματα, μία ΑΕΚ χωρίς σπίτι, μία ΑΕΚ χρεοκοπημένη, διαλυμένη τη Μάνα ΑΕΚ, μία ΑΕΚ χωρίς εφήμερες χαρές, μία ΑΕΚ με διοίκηση Πρωτοδικείου. Δεν έχουν το θάρρος να προτείνουν καμία λύση για την “αγαπημένη” τους ομάδα. Το αποκορύφωμα είναι ότι το προσύμφωνο που αναμένεται να υπογράψουμε εγώ και ο κ. Νοτιάς, περιφέρεται στα δημοσιογραφικά γραφεία και δίνεται στην δημοσιότητα σε δόσεις. Σήμερα δημοσιεύεται ολόκληρο. Ένα πολύ σημαντικό έγγραφο για την ΑΕΚ κινδυνεύει να γίνει ανυπόληπτο. Αυτό είναι απαράδεκτο. Ελπίζω να μην συνεχίσουν γιατί αυτή είναι μία θλιβερή εικόνα για την ΑΕΚ. Ξεφτιλίζουν το όνομα της ΑΕΚ. Μπορεί να ζω στο εξωτερικό αλλά είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ, γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία της και όλους αυτούς. Προσπαθώ και θα κάνω το παν για να μην δω την ΑΕΚ σε διοίκηση Πρωτοδικείου, που φαίνεται ότι κάποιοι που λένε ότι την αγαπούν, εύχονται να την δουν. Αν όλα πάνε καλά υπόσχομαι να ξανακάνω την ΑΕΚ πρώτη.”
 
Οι δηλώσεις του Παπαδημητρίου :
Στο προσύμφωνο είμασταν έξι άτομα. Εγώ, ο πατέρας και ο υιός Μαυρομάτης από την πλευρά Κοζώνη. Ο Θανόπουλος, ο Δημαράκης και ο Γρηγορίου από την ΑΕΚ. Κάποιος από μας τους έξι έχει δώσει στη δημοσιότητα το χαρτί. Προκαλώ τον οποιοδήποτε δημοσιογράφο να παραβλέψει το δημοσιογραφικό απόρρητο και να πει οτί το έδωσα εγώ. Είμαι 48 ετών, γνωρίζω 43 χρόνια τον πατέρα Μαυρομάτη και 31 τον μικρό και έχω ιδία άποψη. Δε γίνεται να με παίρνει τηλέφωνο στις 7:30 το πρωί ο Κοζώνης και να μου λέει: Τι κάνετε εκεί στην Ελλάδα; Κάθε μέρα ο Κοζώνης δέχεται 20 τηλεφωνήματα και τα περισσότερα είναι αποτρεπτικά σε ότι αφορά το να μπει στην ΑΕΚ.”
 
Οι δηλώσεις του Μαυρομάτη :
Είναι δεδομένο ότι η διαρροή έγινε από την πλευρά της ΑΕΚ. Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά έγινε. Μπορεί να μην υπάρξει συμφωνία για πάρα πολύ συγκεκριμένους λόγους. Από εδώ και πέρα είναι άσπρο ή μαύρο, δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Ή τα χρέη είναι παραπάνω και δεν αναλαμβάνει ο Κοζώνης, ή τα χρέη είναι εντός των συμφωνηθέντων και προχωράμε. Εκτός κι αν ο Νοτιάς δεν προσκομίσει τις εξουσιοδοτήσεις για τη μεταβίβαση των μετοχών
 
 
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει τη διαρροή του προσύμφωνου ο Νίκος Θανόπουλος και τονίζει ότι θα μάθει ποιος το έκανε, με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση : 

Με αφορμή τη διαρροή σε αθλητική εφημερίδα του προσύμφωνου ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και την πλευρά του κ.Κοζώνη, για τη μεταβίβαση των μετοχών της εταιρίας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Νίκος Θανόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός της διαρροής ενός τόσο σημαντικού εγγράφου από όπου και αν προέρχεται.
Δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην ΑΕΚ, ζημιωμένες είναι και οι δύο πλευρές, οι εκπρόσωποι των οποίων προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε τόσο καιρό προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία.

Ο λόγος που γίνονται όλα αυτά είναι για να μη βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο, εξυπηρετώντας παράλληλα προσωπικά τους συμφέροντα. Σίγουρα όχι από αγάπη προς την ομάδα…

Ντρέπομαι που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Φταίμε όλοι όσοι εμπλεκόμαστε στο συγκεκριμένο θέμα και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να διαπιστώσω ποιος το έκανε.

Δυστυχώς η διοικητική ανεπάρκεια ολόκληρου του τελευταίου έτους, επιτρέπει να συμβαίνουν αυτά τα προσβλητικά για την ιστορία της ομάδας γεγονότα. Όσο είμαι ακόμη Πρόεδρος απολογούμαι προς τους φιλάθλους μας και ζητάω συγγνώμη.

Ελπίζω οι κ.κ. Νοτιάς και Κοζώνης να συνεχίσουν απερίσπαστα τις συζητήσεις τους ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε