Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σάλος στην Αγγλία! Παραδόθηκε παιδόφιλος που κακοποιούσε ποδοσφαιριστές: “Συγγνώμη”

Σάλος στην Αγγλία! Παραδόθηκε παιδόφιλος που κακοποιούσε ποδοσφαιριστές: “Συγγνώμη”

Λίγη ώρα πριν μπει στο αστυνομικό τμήμα να παραδοθεί, ο Jim McCafferty, που εργαζόταν για τη Celtic, τη Hibernian και τη Falkirk ομολόγησε πως κακοποιούσε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Jim McCafferty ομολόγησε μια σειρά από κακοποιήσεις εφήβων που είχε υπό την επίβλεψή του στις δεκαετίες του 1980 και του 1990. Ο πρώην φροντιστής εργαζόταν για πολλούς συλλόγους στη Σκωτία και την Ιρλανδία στις αρχές του 1980. Η Daily Record αποκάλυψε πως ο παιδόφιλος παρενοχλούσε νέους ποδοσφαιριστές των ομάδων στις οποίες εργαζόταν κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Όταν τον βρήκαν ρεπόρτερ έξω από το σπίτι του, ο Jim McCafferty ομολόγησε τα αρρωστημένα εγκλήματά του. Τους είπε ότι θα αντιμετώπιζε τις συνέπειες των άθλιων πράξεών του και τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα στη Musgrave Street.

“Θέλω να το κάνω αυτό. Θέλω να πω συγγνώμη και να δείξω στους ανθρώπους ότι το εννοώ. Νιώθω πολύ τρομαγμένος και νευρικός για το μέλλον αλλά ξέρω ότι πρέπει να το κάνω. Υποθέτω πως αυτό που αισθάνομαι δεν συγκρίνεται με αυτό που ένιωθαν οι άνθρωποι που έβλαψα όλα αυτά τα χρόνια. Έφτασε η στιγμή να ομολογήσω και να πω συγγνώμη. Ήμουν κακός με ανθρώπους που δεν το άξιζαν και θέλω να απολογηθώ. Ελπίζω να βρουν ένα τρόπο να με συγχωρέσουν αν και θα το καταλάβω αν δεν το κάνουν. Ελπίζω όλοι όσοι έχουν βλάψει νέους ποδοσφαιριστές σε οποιαδήποτε ομάδα στη Σκωτία, την Ιρλανδία και την Αγγλία να πουν τι έκαναν. Αν μπόρεσα να το κάνω εγώ και να βρεθώ αντιμέτωπος με τη φυλακή, μπορούν και αυτοί. Δεν ήμουν αθώος. Δεν ήμουν ο χειρότερος αλλά ούτε ο καλύτερος. Ήταν όλα λάθος και οι άνθρωποι που έβλαψα οφείλουν να δικαιωθούν. Δεν θα έπρεπε να περιμένουν μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη για να δικαιωθούν. Δεν θέλω να είμαι μέρος όλου αυτού. Έχω βλάψει αρκετά. Βάζω μια γραμμή εδώ. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι”.

Πηγή: Mirror

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε