Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Σάλπι” ο λυτρωτής!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ξάνθη όμως ο Σαλπιγγίδης στο 81΄ του έδωσε τους τρεις βαθμούς και την ηρεμία για να προετοιμαστεί για τα ντέρμπι με Άρη και Ολυμπιακό. Νίκη παραμονής για την Κέρκυρα. Δείτε το βίντεο.
 
Η Ξάνθη έδειξε από την αρχή πως δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα στην Τούμπα και κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι έφταναν με δυσκολία στην περιοχή του Γκσπούρνινγκ όμως κατάφεραν να μπουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Στο 38΄ο Αθανασιάδης από κοντά άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Βιεϊρίνια και πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ στο πρωτάθλημα.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε και ο Πόι στο 65΄, τρία λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, πήρε την μπάλα από το λάθος του Χαλκιά και έφερε το ματς στα ίσα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και μετά τις αλλαγές του Χάβου ( Μπαλάφας-Μουσλίμοβιτς) έκλεισαν στα καρέ τους τους “Ακρίτες”.
 
Η λύτρωση ήρθε στο 81ο λεπτό από τον Σαλπιγγίδη και ενώ είχε προηγηθεί συνεργασία του Μπαλάφα με τον Μουσλίμοβιτς.
 
Το τελικό 2-1 εκτός από το προφανές βαθμολογικό κέρδος δίνει στον ΠΑΟΚ την ηρεμία να προετοιμαστεί τόσο για το επόμενο ματς του πρωταθλήματος με τον Άρη όσο και για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
 

 
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ίβιτς (77′ Μπαλάφας), Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια, Φωτάκης (25′ Κουτσιανικούλης, 77′ Μουσλίμοβιτς), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Κατόνγκο (85′ Μπούγκα), Σουάνης, Κιντάνα (62′ Πόι), Μαρσελίνιο, Αντεφέμι, Τζάγκι, Φλίσκας (38′ Βασιλακάκης), Βάλλας, Κωστούλας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε