Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Σαλπιγγίδης: Δεν τον μούντζωσα, ήταν κίνηση αγανάκτησης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εξήγησε τι έγινε στη φάση της αποβολής του στο ματς με τον Πλατανιά, παραδέχτηκε το λάθος του και περιμένει να μάθει την ποινή του.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε…

Για την αποβολή: “Ηταν μία κίνηση αγανάκτησης. Σε μία διεκδίκηση της μπάλας ο αντίπαλος βρήκε και εμένα. Εκανα μία κουβέντα με τον βοηθό τον ρώτησα αν πήρε την μπαλα και μου λέει ναι. Στη συνέχεια έκανα αυτή την κίνηση αγανάκτησης σαν να ήθελα να του πω “άσε μας μωρέ” και όχι αυτό που αντιλήφθηκε και γι’ αυτόν τον λόγο αποβλήθηκα. Μου είπε ότι από την παρουσία μου στα γήπεδα έδειξα ότι αντιμετωπίζω με σεβασμό αντιπάλους και διαιτητές, θεωρώ ότι ήταν η κακιά στιγμή και δυστυχώς βρέθηκα σε αυτή τη θέση”.

Για την ποινή: “Δεν θα αποφασίσω εγώ ποια θα είναι η ποινή θεωρώ, πάντως, ότι δεν πρέπει να τιμωρηθώ. Η άποψή μου είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει αυτοί που βγάζουν τις αποφάσεις να δίνουν βάση και σε όσα λένε οι πρωταγωνιστές και τώρα πρωταγωνιστής είμαι εγώ. Τόσα χρόνια που είμαι στα γήπεδα έχω αποδείξει ότι φοράω παντελόνια και ότι δεν έκανα αυτό που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Άλλοι που έκαναν ανάλογες ενέργειες δεν τιμωρήθηκαν”.

Για την κίνηση του: “Δεν μούντζωσα τον βοηθό. Παρόλο που η κίνηση μου είναι λάθος με το γράμμα του νόμου, είναι κίτρινη κάρτα, θεωρώ ότι ήταν είναι μία κακιά στιγμή του βοηθού ίσως από απειρία, ίσως αυτό είδε το θέμα είναι πως τώρα βρίσκομαι σε αυτή την θέση”.

Για το αν ήταν λάθος
: “Εκανα λάθος αλλά ήταν κίτρινη κάρτα, είμαι ήσυχος με την συνείδησή μου, δεν έκανα αυτό που έγραψαν. Πήγα μέσα είπα τον βοηθό είσαι σίγουρος και μου λέει ναι. Του είπα αφού είδες αυτό καλύτερα να συμβουλευθείς κάποιον. Μία μούντζα είναι ξεκάθαρο να την διακρίνεις, ουσιαστικά νομίζω ότι μπορεί να με δικαιώσει. Έχω κουραστεί να το συζητάω αυτό το θέμα, είτε γνωστοί είτε άγνωστοι στον δρόμο μου μιλούν γι’ αυτό.

Εγώ δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι, απλά θεωρώ ότι ήταν λάθος στιγμή γιατί αν με παρακολουθούσε τι έλεγα ίσως καταλάβαινε καλύτερα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο και μου επιβληθεί μεγάλη ποινή θα απογοητευθώ ακόμη περισσότερο. Δεν νομίζω ότι πρέπει να συμβεί”.

Για τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα:
“Είναι λάθος να κρίνουμε έναν αθλητή βάσει των γκολ, πρέπει να κρινεται από την συνολική του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Είχα μία ατυχία στην αρχή της σεζόν, θεωρώ οτι βήμα βήμα πάω όλο και καλύτερα και κάνω ότι μπορώ για την ομάδα. Είναι σημαντικά, βέβαια, τα γκολ, με κάνουν να νιώθω καλά, αλλά ξαναλέω το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα γκολ είναι η ουσία αλλά δεν είναι το μοναδικό”.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: “Ολα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για την ομάδα πόσο μάλλον με μία ομάδα που θέλει θετικό αποτέλεσμα για να μπει στα πλέιοφ. Νομίζω ότι ειμαστε καλύτερη ομάδα αν παίξουμε όπως ξερουμε έχουμε ένα αβαντάζ αλλά όλα αυτά στα λόγια, πρέπει να το δείξουμε και στην πράξη”.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ
: “Ο τίτλος είναι ένα τίτλος που μένει στην πορεία των παικτών, αλλά και να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ξεχωριστό. Ξέρουμε ότι είμαστε μέσα και στους δύο στόχους και θέλουμε να τους κυνηγήσουμε”.

Για τις αλλαγές που έφερε η έλευση του Ιβάν Σαββίδη:
“Γίνονται πολλά βήματα μπροστά, αλλάζουν οι συνθήκες γενικά στην ομάδα και στον τρόπο λειτουργίας. Είναι σημαντικό να είσαι σε έναν χώρο με εργασιακή σταθερότητα, δείχνει ότι η ομάδα είναι σε τροχιά ανάπτυξης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε