Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σαλπιγγίδης: Θέλω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συνάντηση με τον Νίκο Πατέρα είχε πριν από δύο μήνες ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην όποια εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα την καρδιάς του.

Ο διεθνής επιθετικός θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον δικέφαλο του βορρά και την Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα.

 
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportday” ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν ο πρώτος που πληροφορήθηκε τις προθέσεις του παίκτη σε συνάντηση που είχαν πριν από περίπου δύο μήνες. “ Πρόεδρε είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την ομάδα και από τον κόσμο αλλά υπάρχουν πράγματα που με αναγκάζουν να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Θέλω να γυρίσω κοντά στους δικούς μου ανθρώπους. Δεν είναι θέμα οικονομικό, είμαι ευχαριστημένος από την προσφορά που μου κάνατε. Την τελική απόφαση δεν την έχω πάρει ακόμα, αλλά δύσκολα θα κάνω κάτι διαφορετικό” τόνισε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναικός ο Σαλπιγγίδης με τον Πατέρα να απαντάει: “Δημήτρη, είμαστε ευχαριστημένοι από εσένα. Έτσι όπως μου μιλάς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αν αλλάξεις απόφαση, πες μου. Η πόρτα θα είναι ανοιχτή για σένα”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε