Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σαμαράς: “Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω”

Eν αναμονή της ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Σέλτικ είναι ο Γιώργος Σαμαράς.

Αποφασισμένος να δείξει ότι η έχει κερδίσει την θέση του στην Σέλτικ, είναι ο Έλληνας διεθνής της Σέλτικ. “Δεν τα παρατάω”, δήλωσε ο 25χρονος.

Ο Γιώργος Σαμαρας, αποκάλυψε ότι κανένα από τα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού δεν τον απασχόλησε και διαβεβαίωσε, μέσω του σκωτσέζικου Τύπου, ότι η αποφασιστικότητα και ο τρόπος με τον οποίο βλέπει την ομάδα του δεν έχει αλλάξει καθόλου. “Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω”, τόνισε.

“Δεν αισθάνομαι διαφορετικά. Είμαι ο ίδιος παίκτης, ο ίδιος χαρακτήρας και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, με το σύλλογο και ο Λένι με γνωρίζει καλά. Όταν βρίσκεσαι μακριά από την πατρίδα σου είναι σημαντικό να αισθάνεσαι καλά στην πόλη που ζεις κι εγώ αισθάνομαι καλά. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να διαλέξεις τον εύκολο δρόμο, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός. Δεν τα παρατάω. Όταν γίνει ένα λάθος προσπαθώ να αποδείξω ότι είμαι καλός ώστε να βρίσκομαι εδώ”, δήλωσε ο 25χρονος παίκτης.

Σε ο,τι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του, το τοπίο παραμένει “θολό”, αλλά σύντομα θα ξεκαθαρίσει: “Θα δούμε τι θα γίνει τον επόμενο μήνα. Θα μάθετε τις λεπτομέρειες όταν ο σύλλογος θα είναι έτοιμος κι όταν εγώ θα είμαι έτοιμος”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε