Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Σάμπα” ο Μαϊκόν – Χειροκρότημα οι Κορεάτες

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Το φανταστικό γκολ του Μαϊκόν στο 55΄ ξεκλείδωσε την πολυπρόσωπη άμυνα της Δημοκρατίας της Κορέας και απελευθέρωσε την Βραζιλία που έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Ελάνο. Καρδιοχτύπια στις καθυστερήσεις από το γκολ του Τζι.

Το LIVE του αγώνα

Για ένα ημίχρονο τα αστέρια του Κάρλος Ντούνγκα τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στην μαζική άμυνα των Κορεατών. Ο Κακά βρέθηκε σε άσχημη μέρα, ενώ τα δύο αμυντικά χαφ, Φελίπε Μέλο και Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν περιττοί αφού οι Ασιάτες σπανία περνούσαν το κέντρο.

 
Στο δεύτερο μέρος η πίεση των Βραζιλιάνων αυξήθηκε και ο Μαϊκόν με ένα εξαιρετικής ευφυίας και εκτέλεσης γκολ στο 55΄έλυσε τον γόρδιο δεσμό και τα πόδια των συμπαικτών του. Ο Ελάνο στο 72΄έκανε το 2-0, ενώ Φαμπιάνο, Νιλμάρ και Ρομπίνιο θα μπορούσαν να δώσουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ. Δεν το έκαναν και παραλίγο η σελεσάο να το πληρώσει αφού ο Τζι εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια της άμυνας στο 89΄και μείωσε σε 2-1. Οι Κορεάτες προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση στις καθυστερήσεις αλλά χωρίς να απειλήσουν σημαντικά τον Σέζαρ.
 
Κρίμα για τους συμπατριώτες τους Βορειοκορεάτες που δεν μπόρεσαν να δουν το ψυχωμένο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας, μετά από την απόφαση του καθεστώτος να δείχνονται μόνο επιλεγμένα στιγμιότυπα.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε