Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Σαν να…μην έγινε – Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ατρόμητος και Αστέρας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από ένα κάκιστο ματς που έγινε στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στη ρεβάνς της Τρίπολης.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες μπορεί να βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αλλά η κρισιμότητα του αγώνα δεν τους επέτρεψε να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο στο γήπεδο.

Και οι δύο επέλεξαν να προφυλάξουν την εστία τους, έτσι οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν λιγοστές. Ο Αστέρας ήταν ελαφρώς καλύτερος όμως του έλειψε η τελική πάσα.

Η σημαντικότερη ευκαιρία στον αγώνα χάθηκε στο 27′ όταν ο Φυτανίδης πήρε την κεφαλιά από τον Μπαντή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Πλέον οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Τρίπολη εκεί όπου θα κριθεί αν ο Αστέρας θα προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό κυπέλλου ή αν ο Ατρόμητος θα δώσει για δεύτερη σερί χρονιά το παρών στον τελικό.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτανζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ζουέλα (63′ Νάστος), Σφακιανάκης, Δημούτσος, Επστάιν (61′ Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο, Τάτος (70′ Καραγκούνης), Μήτρογλου

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης):  Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Ουσέρο, Ροτζέριο Μάρτινς, Ναβάρο (76′ Χούλι), Ράγιος (85′ Φορμίκα), Σολάκης (28′ Μπρέσκα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε