Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάντος: Ακόμα δεν κάναμε τίποτα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τους χαμηλούς τόνους που κρατάνε όλοι στην Εθνική ομάδα εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο ο Πορτογάλος τεχνικός που αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Γκέκα.

“Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους ποδοσφαιριστές. Πετύχαμε το πρώτο μας βήμα. Κερδίσαμε τους Κροάτες, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Πρέπει να πάμε στη Γεωργία και για να κάνουμε το δεύτερο βήμα και να προκριθούμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ενθουσιασμό και άγχος και παίζαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα”, τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής στη μικτή ζώνη και πρόσθεσε:
 
“Στην ανάπαυλα είπαμε στους παίκτες να ηρεμήσουν και να έχουν κατοχή της μπάλας. Το κατάλαβαν οι παίκτες και με το πάθος και τη διάθεση που είχαν, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για τη νίκη. Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα σωστά και κυριαρχήσαμε. Δημιουργήσαμε τις κατάλληλες ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ”.
 
Ερωτηθείς για τον… επαναπατρισμό του Φάνη Γκέκα, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: “Ο ίδιος είχε θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του δεν είχε χαθεί. Είναι καλό που επέστρεψε στην Εθνική και συνδύασε την επιστροφή του με γκολ”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε