Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σάντος: Αξίζαμε τη νίκη – Μάλλον θα φρεσκάρουμε το κέντρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως η Εθνική θα μπορούσε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βοσνία, αναφέρθηκε στο ρεκόρ του Καραγκούνη, ενώ επισήμανε πως θα προβεί σε αλλαγές στο ερχόμενο ματς, για να φρεσκάρει το κέντρο της ομάδας.

«Είναι άδικο το αποτέλεσμα. Έπρεπε να κερδίσουμε. Απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ επικίνδυνο που ελέγχαμε τον αγώνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί αφού δημιουργήσαμε μία ευκαιρία που ήταν κάτι παραπάνω από κλασική», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Φερνάντο Σάντος και πρόσθεσε:
 
«Στην ανάπαυλα μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές για τις κακές τοποθετήσεις. Βελτιωθήκαμε, όμως και πάλι, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε ακόμα μία κλασική ευκαιρία. Είμαστε τσαντισμένοι, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε τώρα το ματς με τη Σλοβακία που είναι και αυτό πολύ δύσκολο».
 
Πώς φαίνεται στον Φερνάντο Σάντος η κατάταξη του ομίλου: «Από την κλήρωση ξέραμε πως εμείς και η Βοσνία θα ήμασταν τα φαβορί. Ακόμα είναι νωρίς να πούμε κάτι, όμως ευελπιστώ πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση».
 
Πώς είδε την εικόνα της Εθνικής, αλλά και για το ρεκόρ του Καραγκούνη: «Είναι ιστορική στιγμή για τον Καραγκούνη και το άξιζε. Είχε δείξει το πάθος και την αγάπη του. Έχει την εμπειρία και παραμένει σημαντικός παίκτης. Όσον αφορά στην εικόνα μας, έχουμε κάποιες μεταπτώσεις και μέσω των αγώνων θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Σήμερα είχαμε τις ατυχίες με τις φάσεις, όμως είχαμε και τον τραυματισμό του Μαλεζά που μας άλλαξε τα πλάνα».
 
Γιατί δεν ήρθε το γκολ: «Δε μπορώ να πως πως έφταιξε κάτι συγκεκριμένο. Θέλαμε να βάλουμε το γκολ και δεν ήρθε. Για μένα είναι σημαντικό πως κάναμε αυτό που έπρεπε και πως δημιουργήσαμε. Θα έρθουν κάποια άλλη στιγμή τα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
 
Για το γεγονός πως η Εθνική δεν είχε μεσαία γραμμή: «Είναι δικός σας σχολιασμός και άποψη. Δεν είναι ερώτηση αυτή».
 
Για την κούραση των παικτών προς το τέλος του ματς: «Υπήρχε μία κόπωση σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Θα μπορούσαμε να έχουμε φρεσκάρει το κέντρο, όμως ο τραυματισμός του Μαλεζά μας άλλαξε τα πλάνα. Αύριο και μεθαύριο θα δούμε πως είναι οι παίκτες και μάλλον θα φρεσκάρουμε το κέντρο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε