Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάντος: “Αρχίζει νέος κύκλος για την Εθνική”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Πορτογάλος τεχνικός, κατά την επίσημη παρουσίαση του, δήλωσε ότι η πολύ καλή πορεία της Εθνικής πρέπει να συνεχιστεί και ότι όλοι θα δουλέψουν στα όρια τους. “Το 2004 είναι κίνητρο για μένα”, τόνισε.

“Η Εθνική Ελλάδος έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία την τελευταία οκταετία και στόχος μας είναι να συνεχιστεί αυτή η πολύ καλή δουλειά”. Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε το σύνθημα των ημερών του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος και ζήτησε επαγγελματισμό και πάθος από τους Έλληνες διεθνείς.

Πρέπει κάθε φορά να δείχνουμε καρδιά μέσα κι έξω από το γήπεδο. Μέσα στον αγώνα πρέπει να δείξουμε επαγγελματισμό., Ξέρω το μεγάλο πάθος που έχουν οι Έλληνες παίκτες και ότι δίνουν πάντα το 200%. Είναι διαφορετικό στην Εθνική γιατί δεν έχεις τους παίκτες κάθε μέρα κοντά σου, τους έχεις για μικρά χρονικά διαστήματα και θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατό περισσότερο”, τόνισε ο 56χρονος προπονητής, ο οποίος αποκάλυψε ότι ηδη έχει ξεκινήσει δουλειά στα θέματα της οργάνωσης.

Σε ο,τι αφορά την επιτυχία του 2004, ο Σάντος τόνισε ότι δεν είναι κάτι που του προσθέτει άγχος. “Υπήρξαν μεγάλες επιτυχίες για την Ελλάδα, αφού η Εθνική πήγε σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από το 2002 και μετά, με εξαίρεση το Μουντιάλ του 2006. Αυτό θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε και η ομάδα να δίνει το “παρών” σε όλα τα μεγάλα ραντεβού. Δεν με αγχώνουν προηγούμενες επιτυχίες, ίσα ίσα αυτό με κάνει να νιώθω καλά. Θα κάνω ότι είναι δυνατό για να συνεχίσουμε, έχουμε έτσι περισσότερο κίνητρο και ενθουσιασμό για να πετύχουμε. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να οργανώσουμε καλύτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο”, κατέληξε.

Ο Σάντος γνωστοποίησε ότι αυτός και οι συνεργάτες του θα παρακολουθούν τους αγώνες της Σούπερλιγκ και θα είναι σε επικοινωνία και συνεργασία με τις ελληνικές ομάδες, προκειμένου να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε