Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σάντος: Δεν είμαι ικανοποιημένος

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Στους δύο βαθμούς που έχασε η Έθνική και όχι στον έναν που κέρδισε στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά το 1-1 με τους Πολωνούς στην πρεμιέρα του Euro.

Αναλυτικά είπε: Ειλικρινά δεν είμαι ικανοποιημένος, ήρθαμε για να κερδίσουμε. Άρα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν ήμασταν καλοί αμυντικά. Είχαμε μια στρατηγική για το πως θα επιβληθούμε εμείς αλλά δεν τα καταφέραμε.

Γνωρίζαμε τα στοιχεία της Πολωνίας, ότι είναι πολύ γρήγοροι στην επίθεση. Μετά το 25′ βελτιωθήκαμε ελέγχαμε την μπάλα καλύτερα και μετά την αποβολή του Παπασταθόπουλου, καταφέραμε να κρατήσουμε την πίεση μακριά. Αποδέχομαι πάντα τις αποφάσεις του διαιτητή, ωστόσο η όλη κατάσταση ήταν δύσκολη για εμάς.

Είχαμε πίστη είχαμε αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, σκοράραμε, είχαμε και άλλες ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Με το σφύριγμα της λήξης και οι δύο ομάδες ήταν κουρασμένες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο”.

Για το πέναλτι του Καραγκούνη και αν έχει προπονηθεί στα πέναλτι: “Ο Καραγκούνης δεν ήταν η πρώτη φορά που χτύπησε πέναλτι, απλά δεν το έβαλε, γίνονται αυτά”.

Για την απόδοση του Κυριάκου Παπαδόπουλου: “Είμαι ικανοποιημένος από τον ποδοσφαιριστή αυτόν, όπως και από άλλους παίκτες”.

Για τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και αν τις σκεφτόταν πριν το ματς για να είναι πιο επιθετική η Εθνική: “Δεν νομίζω ότι η ομάδα δεν είχε επιθετικότητα. Είχαμε στρατηγική, όσο για το τι έγινε στα πρώτα 20 λεπτά δεν ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα. Η Εθνική έκανε φάσεις και όταν έχει την κατοχή της μπάλας θέλει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να βάλει γκολ”.

Για τον Σαλπιγγίδη και γιατί δεν τον χρησιμοποίησε από την αρχή: “Ο προπονητής έχει αρκετές δυσκολίες. Μία από αυτές είναι πως στην Ελλάδα έπαιξαν πλέι οφ, έξι ματς σε 15 μέρες και είναι λογικό κάποιοι παίκτες να εμφανίζουν σημάδια κόπωσης είναι δύσκολο να πάρω απόφαση να αφήνω έξω παίκτες με τέτοια ποιότητα αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε