Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Σάντος: Δεν ήταν ο Αβραάμ το πρόβλημα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Φερνάντο Σάντος χαρακτήρισε δίκαιη την ήττα της Ελλάδας από την Βοσνία, δεν έψαξε για δικαιολογίες και ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

“Είναι μία δίκαιη νίκη της Βοσνίας. Οι αντίπαλοι μπήκαν πολύ δυνατά, είχαν μία πρώτη ευκαιρία από στημένο. Μετά ισορροπήσαμε, αντιδράσαμε, δεν έγιναν φάσεις, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ από στημένο. Η Ελλάδα είναι δυνατή στα στημένα, αλλά σήμερα προδοθήκαμε από αυτό. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεχθήκαμε γρήγορα και δεύτερο γκολ και στη συνέχεια ήρθε το τρίτο πάλι από στημένο. Στις λεπτομέρειες η Βοσνία ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα, αλλά η Βοσνία διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της σκορ. Μετά το 2-0 ήταν δύσκολο να γυρίσει το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε σπασμωδικά. Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε πιο ορθολογικά. Είδα μία πιο σωστή προσπάθεια”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού.

Έπειτα αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου: “Δεν μετανιώνω για τη χρησιμοποίησή του. Δεν θυμάμαι τη Βοσνία να έκανε κανονική ευκαιρία πλην των στημένων. Το πρόβλημα δεν ήταν ο Παπαδόπουλος, αλλά τα στημένα. Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι από εμάς στα στημένα. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο. Αν είχαμε κερδίσει, όλοι θα έλεγαν ότι όλα είναι καλά. Δυστυχώς δεν πήραμε αποτέλεσμα και έχουμε τις ευθύνες μας. Οταν υπάρχει μία ήττα τα ερωτηματικά είναι πολλά. Αποδέχομαι την κριτική”.

Για τη συνέχεια των προκριματικών, ο Πορτογάλος είπε: “Πλέον η Ελλάδα δεν εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα. Πρέπει να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα μπαράζ και μετά να δούμε μήπως χάσει βαθμούς η Βοσνία”.

Έγινε της…Βοσνίας – Συντριβή και τώρα μπαράζ για την Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε