Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάντος: Είμαστε αουτσάιντερ

Σάντος: Είμαστε αουτσάιντερ

Χαμηλούς τόνους συνεχίζει να κρατάει ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρά το μείον δύο από την κορυφή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον “Αθλητικό Metropolis” ο Φερνάντο Σάντος στάθηκε στον σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν την ομάδα του οι αντίπαλοι, ενώ τόνισε πως το τριετές του πλάνο έχει κερδηθεί.

 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος :

“Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε μέσα στους στόχους του πλάνου. Η ομάδα έχει ανοδική πορεία, αφού αυτό που καταφέραμε και είναι σημαντικό, είναι ότι πλέον όλοι σέβονται τον ΠΑΟΚ και τον θεωρούν μεγάλη ομάδα. Πριν λίγα χρόνια δεν μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ θεωρούνταν μεγάλη ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι. Το έχουμε αλλάξει αυτό και είμαστε ικανοποιημένοι.

Είμαι ικανοποιημένος για αυτό που έχω πετύχει, για αυτό αισθάνομαι καλά με τον ίδιο μου τον εαυτό.

Είμαστε αουτσάιντερ για τον τίτλο, κάτι που σημαίνει ότι στην έναρξη δεν ξεκινήσαμε με τις ίδιες συνθήκες και την ίδια αφετηρία με τους άλλους. Το πρωτάθλημα δεν ήταν ο στόχος από την αρχή της σεζόν, οπότε εμείς απλώς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Να παίζουμε όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Δεν θα αλλάξουμε την φιλοσοφία μας.

Το παιχνίδι του κυπέλλου ήταν ένα μεμονωμένο παιχνίδι που τίποτα δεν πήγε καλά από την αρχή.

Νιώθω ικανοποιημένος για την βράβευση, ως τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς, γιατί είναι ένα βραβείο που έρχεται από τον κόσμο, που με έχει δεχθεί πολύ καλά. Με έκαναν να νιώσω και σε μένα και στην οικογένεια μου σαν Έλληνας. Νιώθω Έλληνας που δουλεύω στην Ελλάδα. Με τον κύριο Ζαγοράκη στοιχηματίσαμε σε αυτό το πλάνο, το στηρίξαμε και πάντα είναι καλό κι ευχάριστο τα πράγματα να πηγαίνουν καλά και η ομάδα να έχει επιτυχία. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για να πάει ακόμη πιο ψηλά ο ΠΑΟΚ. Είναι όμως κι άλλοι που συμβάλουν σε αυτή την επιτυχία και έχουν και αυτοί μερίδιο στην προσπάθεια που γίνεται.

Το τριετές πλάνο το έχουμε κερδίσει, κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε τώρα για την ανανέωση του συμβολαίου μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε