Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάντος: Εξαρτόμαστε από τα δικά μας αποτελέσματα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως η πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012 περνάει καθαρά από τα… πόδια των παικτών της Εθνικής, ενώ επισήμανε πως οι διεθνείς δεν είχαν καθαρό μυαλό στις επιλογές τους, μετά το γκολ που δέχτηκαν.

“Είμαστε απογοητευμένοι. Θέλαμε τη νίκη και στο φινάλε γλιτώσαμε τα χειρότερα, γιατί αν κερδίσουμε στην έδρα μας την Κροατία, αυτή η ισοπαλία θα αποδειχτεί πολύτιμη για την πρόκριση. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να δημιουργήσουμε μια τακτική, να είμαστε καλοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί επιθετικά”, τόνισε αρχικά ο Σάντος και πρόσθεσε:

 
“Κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Τζιόλης είχε κάνει μόλις δύο προπονήσεις και δεν μπορούσε να βοηθήσει σε όλο το παιχνίδι. Θεωρώ ότι δεν μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, όμως δεχτήκαμε ένα γκολ από αντεπίθεση και αυτό μας χάλασε το ρυθμό. Στη συνέχεια έγινε παιχνίδι αντεπιθέσεων και από τις δύο ομάδες. Στην ανάπαυλα, θεώρησα ότι πρέπει να μπει ο Τζιόλης για ανακτήσουμε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και να κάνουμε πιο σωστά τις επιθέσεις. Πετύχαμε ένα γκολ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και θα μπορούσαμε κι ένα δεύτερο”.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφερόμενος στα στοιχεία που έκριναν το αποτέλεσμα, σχολίασε: “Θεωρώ ότι η καρδιά υπερίσχυσε του μυαλού, μετά το γκολ. Με περισσότερο μυαλό ίσως είχαμε βάλει γκολ, αλλά ήμασταν παθιασμένοι και δεν είχαμε καθαρή σκέψη”

Τέλος, αναφέρθηκε και στο κρίσιμο ματς με την Κροατία: “Πλέον θέλουμε ηρεμία. Συνεχίζουμε να εξαρτόμαστε από τα δικά μας αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε νίκη με Κροατία. Και στην Αθήνα με την βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω στους παίκτες μου και θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε