Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάντος: Η Ελλάδα υποφέρει…

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και την Πορτογαλία αλλά και τον τρόπο που καλούνται να την ξεπεράσουν οι δύο λαοί μίλησε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Σάντος είπε στο συνέδριο που έγινε στην Πορτογαλία:

«Η χώρα υποφέρει πολύ με την οικονομική κρίση, που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Ελλάδα. Οι μισθοί έχουν μειωθεί πολύ και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι Έλληνες πάντως είναι λιγότερο απαισιόδοξοι από τους Πορτογάλους, αν και στην Πορτογαλία είναι περισσότερο κατανοητό τι συμβαίνει και η κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα γρήγορα. Ελπίζω να μη συμβεί κάτι αντίστοιχο με την Ελλάδα, γιατί κι εκεί πριν τρία χρόνια άκουγα τα ίδια πράγματα και η ανεργία από το 16% αυξήθηκε στο 25%», ανέφερε ο 58χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Κάποιοι με εσκεμμένο τρόπο πλήττουν τον τουρισμό της Ελλάδας μεταφέροντας μια εικόνα για τη χώρα και τους ανθρώπους που δεν είναι πραγματική».

Πάντως ο Φερνάντο Σάντος δεν χάνει την πίστη του στους δύο λαούς. «Πιστεύω πάντως πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Τόσο οι Έλληνες όσο και οι Πορτογάλοι μπορούν να αντεπεξέρχονται στις δύσκολες καταστάσεις και αισιοδοξώ πως θα τα καταφέρουν. Η οικογένεια παίζει μεγάλο ρόλο και στις δύο κοινωνίες και προσφέρει την υποστήριξή της. Αν δεν υπήρχε αυτή, η Ελλάδα θα είχε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση εδώ και πολύ καιρό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε