Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάντος: Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει σίγουρα τις εκλογές

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Εθνικής ομάδας, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό ενώ έκανε και πρόβλεψη για τις εκλογές.

Ο Φερνάντο Σάντος κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες και ανέλυσε το τι συμβαίνει στην πατρίδα μας τον τελευταίο καιρό:

“Είναι πολιτιστικό ζήτημα. Ο Ελληνας θέλει να μιλήσει, ωστόσο, υπάρχει η σκιά της αύξησης των φόρων, της λιτότητας και της ανεργίας. Τα χειρότερα ήρθαν μετά την εμπλοκή του ΔΝΤ. Έχουν αρχίσει βάναυσες περικοπές, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η ανεργία έχει αυξηθεί. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν αξίζει να συνεχιστεί αυτό. Το 70% με 75% των Ελλήνων δεν θέλουν η Ελλάδα να αφήσει το ευρώ επειδή φοβάται ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα.

Υπάρχουν κάποιοι φόροι που αφορούν όλους, και τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Πρόκειται για μια κτηνωδία. Αν δεν πληρώσουν θα διακοπεί το ρεύμα.”

Ο Πορτογάλος εμφανίστηκε σίγουρος και για την επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδας: “Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει σίγουρα τις εκλογές.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε