Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάντος: Μπορεί να φύγω μετά το Μουντιάλ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας άφησε ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στους συμπατριώτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στη “A’Bola TV”, τόνισε μεταξύ άλλων: “Δεν είναι εύκολο να είμαι προπονητής σε εθνική ομάδα, ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ σε αυτό. Κι αυτό γιατί είσαι λίγο καιρό με τους παίκτες σου. Μου έχει λείψει η καθημερινή τριβή με τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει πιθανότητα να σταματήσω να είμαι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας μετά το Μουντιάλ. Αν συμβεί αυτό, τότε θα ήθελα να δουλέψω σε σύλλογο”.

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει και μετά το Euro 2012: “Μετά το Euro 2012 συνέχισα για δύο λόγους: Α) Ήθελα να πάω σε ένα Μουντιάλ. Β) Ήταν σημαντικό να οργανώσουμε τις μικρές εθνικές ομάδες, αρχής γενομένης από την ομάδα κάτω των 15 ετών. Σε όλο αυτό το κομμάτι είναι σημαντική η συμμετοχή των Φύσσα, Βόκολου και Ρ. Σάντος”.

Αναφορικά με το ελληνικό πρωτάθλημα σχολίασε: “Φαίνεται ότι θα το πάρει άνετα ο Ολυμπιακός. Περίμενα πάντως ότι θα υπήρχε μεγαλύτερος ανταγωνισμός”.

Σάντος: Μου λείπει πολύ η δουλειά σε σύλλογο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε