Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάντος: Θα είμαστε διαφορετικοί απέναντι στην Κροατία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγνωρίζει τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στην Κροατία αλλά αισιοδοξεί ότι η Εθνική θα παρουσιάσει τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

“Η αισιοδοξία προέρχεται από αυτά που έχουμε δει στην προπόνηση. Από την διάθεση των ποδοσφαιριστών και την ποιότητα τους. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να περάσουμε αυτά που θέλουμε σε λίγες μέρες και να τα αφομοιώσουν οι ποδοσφαιριστές” τόνισε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Κροατία.

“Το μοναδικό αρνητικό που μπορώ να πω είναι ότι δεν περίμενα να αποσυντονιστεί τόσο πολύ η ομάδα μετά το γκολ που δέχτηκε στην Γεωργία. Συνεχίζουμε και πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας. Αυτά που βλέπω στις προπονήσεις είναι πολύ θετικό σημάδι.

Είναι ένα ματς διαφορετικό από αυτό με την Γεωργία. Η Κροατία είναι πιο οργανωμένη ομάδα και με ποιότητα. Ο αγώνας με την Γεωργία δεν ήταν καλός.

Παρόλα αυτά  δείξαμε θέληση για τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή την θέληση πρέπει να την βγάλουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Σίγουρα η Κροατία έχει τα μειονεκτήματα της όπως κάθε ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε.”

Ο Σάντος σκέφτεται να παρατάξει την Εθνική με σύστημα 4-2-3-1, βάζοντας τον Τζιόλη δίπλα από τον Κατσουράνη και μπροστά τους τον Καραγκούνη. Μοναδικός προωθημένος πιθανότατα θα είναι Σαλπιγγίδης.

Δεν είναι καταστροφή η ισοπαλία λένε οι Κροάτες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε