Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Σάντος: Θα μειωθεί το ρόστερ

Μήνυμα του Σάντος προς του ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν
Μήνυμα του Σάντος προς του ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν αποκαλυπτικός στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Λάρισα.

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στην προσεχή μεταγραφική περίοδο με 2 ποδοσφαιριστές, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει ονόματα. 

“κάθε μέρα μιλάμε για το τι μπορούμε να κάνουμε,. Μοναδικός στόχος μας είναι να μπορέσουμε, αύριο ο ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος σε σχέση με σήμερα. Στόχος είναι η ομάδα να βρεθεί σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να γίνει πρωταθλήτρια. Εννοείται ότι για να φέρουμε έναν παίκτη πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές μόνο και μόνο για να λέμε ότι κάναμε. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε το πολύ δύο ποδοσφαιριστές. Θέλουμε έναν παίκτη που θα δώσει βάθος επιθετικά την ομάδα. Αν βρούμε τέτοιον ποδοσφαιριστή, τότε θα τον αποκτήσουμε.” 

Έστειλε και μήνυμα προς του ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ αλλά δεν χρησιμοποιούνται. 

“Εχουν συμβόλαια, κανείς δεν τους βάζει το πιστόλι για να φύγουν. Απλά πρέπει να καταλάβουν ότι είναι το καλύτερο και γι’ αυτούς, από τη στιγμή που δεν υπάρχει χώρος. Κι εγώ αν ήμουν ποδοσφαιριστής θα επέλεγα να φύγω, αν δεν έπαιζα. Εγώ το ζητούσα από μόνος μου όταν έβλεπα ότι δεν έπαιζα. Θέλουμε να μειώσουμε το ρόστερ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε