Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάντος: Θα μιλήσω όταν… πρέπει να μιλήσω

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να κλείσει την κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του και ξεκαθάρισε ότι όταν θα αποφασίσει τι θα κάνει θα ενημερώσει τους πάντες.

Ο Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε ακόμη μία φορά στην πρόταση της ΕΠΟ και επανέλαβε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Ο Πορτογάλος μίλησε…

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη. Θα αποφασίσω όταν έρθει η ώρα.”

Για το Βέλγιο είπε:
 

«Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα. Τόνισα στους παίκτες μου ότι οι Βέλγοι διαθέτουν παίκτες που παίζουν σε μεγάλους συλλόγους, είναι γρήγοροι και επικίνδυνοι. Πρεσάρουν πολύ και είναι μια ομάδα που σεβόμαστε. Μοιάζουν αρκετά με εμάς στον τρόπο που αγωνίζονται». 

Σχετικά με την ενδεκάδα του αγώνα με το Βέλγιο, αποκάλυψε μόνο ποιος θα είναι ο τερματοφύλακας: 

«O Ορέστης Καρνέζης θα είναι βασικός στο ματς με το Βέλγιο, αλλά δεν θα μοιραστώ μαζί σας στους άλλους δέκα». 

Σχετικά με την τελική επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στο EURO 2012 τόνισε: 

«Αρκετοί από αυτούς που είναι εδώ μαζί μας θα είναι στην τελική 23άδα. Η τελική επιλογή πάντως θα γίνει από ένα γκρουπ 30-35 παικτών τους οποίους και παρακολουθούμε». 

Για τις δύο ομάδες της Κρήτης που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα και το αν πρόκειται να καλέσει στην Εθνική ομάδα κάποιον παίκτη, δήλωσε: 

«Καταρχάς συγχαρητήρια σε ΟΦΗ και Εργοτέλη για την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Έχω συγκεκριμένα κριτήρια με τα οποία καλώ παίκτες στην Εθνική και αν διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που θέτω, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα». 

Για τον κόσμο του Ηρακλείου: 

«Έχουν βοηθήσει πολλές φορές στο παρελθόν και το ίδιο ελπίζω να κάνουν και αύριο. Πάντως, η αγάπη τους ήταν ένας από τους λόγους που επιλέξαμε το Ηράκλειο για να διεξαχθεί αυτό το παιχνίδι. Όσοι έρθουν στο γήπεδο και ελπίζω να έρθουν και να γεμίσουν το γήπεδο θέλω να βοηθήσουν και τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».

Πιλάβιος: Έχουμε κάνει πρόταση στον Σάντος αλλά προέχει η ομάδα

Σάντος: Η Ελλάδα δεν έχει Μέσι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε