Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Σάντος για Γκέκα: Να γίνει το πρώτο βήμα και θα δούμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ανοιχτό παράθυρο για την επιστροφή του πρώτο σκόρερ της Μπουντεσλίγκα στην Εθνική ομάδα άφησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε συνέντευξη του στην εκπομπή “ΠΑΜΕ EURO” του Μega τόνισε ότι η πόρτα της Εθνικής είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους παίκτες:
 
“Όλοι οι παίκτες έχουν όχι παράθυρο, αλλά όλη την πόρτα ανοικτή, το έχω ξεκαθαρίσει. Για κάποιους συγκεκριμένους, όπως ο Γκέκας, ο Κυργιάκος ή ο Αμανατίδης, οι ίδιοι είπαν δημόσια ότι δεν θέλουν πλέον να αποτελούν μέρος της Εθνικής. Και δεν το είπαν σε μένα, αλλά στις εφημερίδες. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι μαζί τους, αν δεν έρθει να μου μιλήσει, οποιοσδήποτε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει. Αλλιώς, είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει κάτι. Αλλά η πόρτα της Εθνικής δεν είναι κλειστή”.
 
Ωστόσο, στο θέμα του Γκέκα ήταν κατηγορηματικός ότι δεν έπρεπε να μάθει τον Τύπο ότι σταματάει από την Εθνική και πρόσθεσε ότι για να λήξει το θέμα, περιμένει τηλεφώνημα από τον πρώτο σκόρερ της Μπουντεσλίγκα:

 
Εγώ ποτέ δεν έχω κλείσει ούτε το τηλέφωνό μου ούτε την πόρτα του γραφείου μου σε κανέναν. Συμφωνώ μάλιστα σε αυτό που είπε, ότι υπάρχουν πράγματα που δεν λέγονται μέσω εφημερίδων ή δημοσιευμάτων, αλλά μόνο από κοντά, προσωπικά. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, ίσως να μη μιλάγαμε αυτή τη στιγμή γι’ αυτό το ζήτημα. Αν γίνει αυτό το βήμα, θα δούμε. Αλλά χωρίς αυτή τη διαπροσωπική συζήτηση πρώτα, όχι…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε