Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σάντσες: Περιμένω να τα βρουν Ολυμπιακός και Βαλενσιέν

ΦΩΤΟ REUTERS
Ο Κολομβιανός μέσος επανέλαβε την επιθυμία του να αγωνιστεί στους “ερυθρόλευκους”, τονίζοντας πως πρέπει να επέλθει οριστική συμφωνία με τη Βαλενσιέν για να πέσουν οι υπογραφές. “Κλείνει” στον Ολυμπιακό ο Γιέστε.
 
Με δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο Κάρλος Σάντσες έδειξε ενήμερος για τη νέα πρόταση που έχουν καταθέσει οι πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και για το ενδιαφέρον της Ουντινέζε και ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Γρανάδα αλλά σε ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Μάλιστα, διευκρίνισε πως σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο μέχρι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αμέρικα με την Κολομβία, θα ταξιδέψει αμέσως μετά τη στη Γαλλία για να κάνει από την πλευρά του ό,τι είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί θετικά το θέμα της μετακίνησής του στον Πειραιά.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κολομβιανός χαφ στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”:
 
Για τη νέα πρόταση των Πειραιωτών:
 
“Ενημερώθηκα ότι ο Ολυμπιακός έκανε νέα πρόταση, αλλά να σας πω την αλήθεια δεν έχω το μυαλό μου αυτή τη στιγμή στη μεταγραφή. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στο Κόπα Αμέρικα και στο πως θα φτάσουμε όσο το δυνατό πιο μακριά γίνεται. Μαθαίνω τις εξελίξεις από τον μάνατζέρ μου. Προσωπικά δεν έχω καμία επαφή ούτε με τη Βαλενσιέν ούτε με κάποιον από τον Ολυμπιακό. Όλα τα χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου”.
 
Για το πότε περιμένει να τελειώσει η μεταγραφή του:
 
“Αν τα βρουν οι δύο ομάδες πιστεύω ότι η μεταγραφή θα κλείσει άμεσα. Εγώ έχω συμφωνήσει πριν από το Κόπα Αμέρικα με τον Ολυμπιακό και απλώς περιμένω να τα βρούνε μεταξύ τους για να τελειώσει η μεταγραφή. Αν δεν γίνει κάτι μέχρι να τελειώσει το Κόπα Αμέρικα, με το που θα ολοκληρώσω εδώ τις υποχρεώσεις μου θα πάω στη Γαλλία για να συζητήσω με τη διοίκηση τα δεδομένα και να αποφασίσουμε. Η πρόθεσή μου αυτή τη στιγμή είναι να τους μεταφέρω ξανά την επιθυμία μου να παίξω στον Ολυμπιακό και να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει αυτή η μεταγραφή”.
 
Για το ενδιαφέρον της Ουντινέζε:
 
“Ξέρω ότι η Ουντινέζε έχει κάνει πρόταση εδώ και πολλές μέρες, αλλά μου μεταφέρθηκε ότι δεν θέλουν να με κρατήσουν, αλλά να με δώσουν δανεικό στη Γρανάδα. Δεν έχω καμία πρόθεση να συνηγορήσω σε κάτι τέτοιο. Εγώ θέλω να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης όπως ο Ολυμπιακός, για να κερδίσω τίτλους και να συμμετάσχω στο Champions League”.
 
Κλείνοντας έστειλε ένα μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού:
 
“Ένα μεγάλο χαιρετισμό από πλευράς μου στους φίλους του Ολυμπιακού. Να κάνουν λίγη υπομονή και εύχομαι να τα πούμε σύντομα από κοντά”.
 
Όσον αφορά τον Φραν Γιέστε, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται ένα βήμα πριν τον Ολυμπιακός.
 
Ο κοινός μάνατζερ παίκτη και προπονητή αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα για να κλείσει τη μεταγραφή και ο Γέστε να γίνει παίκτης των «ερυθρόλευκων».
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο πρώην αρχηγός της Μπιλμπάο θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, το οποίο θα ανανεωθεί αυτόματα αν πιάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, πιθανότατα 20.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε