Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Σάντσες: Θα πιέσω για να έρθω στον Ολυμπιακό

Ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος των “ερυθρόλευκων” για την μεσαία γραμμή επανέλαβε την επιθυμία του να μετακομίσει στην Ελλάδα και τόνισε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να συμφωνήσει και η Βαλενσιέν.

Βαλβέρδε: Θέλω 22-23 παίκτες στο ρόστερ

Δώστε μου λίγο χρόνο για να οριστικοποιηθεί η παραμονή της Βαλενσιέν στην κατηγορία και τότε θα τους πιέσω και εγώ από την πλευρά μου για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να γίνει η μεταγραφή στα ποσά που θέλει πάνω-κάτω ο Ολυμπιακός. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω να γίνει η μεταγραφή”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Κολομβιανός μέσος στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”.

 
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Φρανσίς Ντεκουριέρ, σε επικοινωνία του με τη “Sportday” διέψευσε πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες, ωστόσο δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον: “Ξέρω για τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον του, αλλά προσωπικά δεν έχω συγκεκριμένες επαφές και περιμένω. Αν έρθει πρόταση, ασφαλώς και θα τη μελετήσω. Η τιμή του θα οριστεί και από τη ζήτηση που θα έχει, διότι υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που τον παρακολουθούν κι ενδιαφέρονται. Ο Κάρλος είναι καλός παίκτης κι εξαιρετικό παιδί, ελπίζω προς το παρόν να παραμείνει συγκεντρωμένος στη μάχη που δίνουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Μετά τα πάντα θα πάρουν τον δρόμο τους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε