Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Σαπεκοένσε: Έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς λίγο πριν την τραγωδία!

Σαπεκοένσε: Έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς λίγο πριν την τραγωδία!

-Απίστευτες ιστορίες που σφίγγουν την καρδιά μας έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τη συντριβή του αεροπλάνου 50 χιλόμετρα μακριά από την πόλη Μενταγίν της Κολομβίας
-Ο 22χρονος επιθετικός της Σαπεκοένσε μία εβδομάδα πριν από τη μοιραία πτήση που του στοίχισε τη ζωή του είχε μάθει ότι θα γίνει πατέρας
-Γιόρτασε τα ευχάριστα νέα με τους συμπαίκτες του που τον μαγνητοσκοπούσαν
-Ο δε Μαρτινούτσιο τα είχε βάλει με την κακή του τύχη, καθώς αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω τραυματισμού
-Δείτε σε βίντεο τις τελευταίες ευχάριστες στιγμές της ομάδας μέσα στο αεροπλάνο

Σιγά σιγά οι προσωπικές ιστορίες των παικτών της Σαπεκοένσε που έχασαν τη ζωή τους στα συντρίμμια του αεροπλάνου γίνονται γνωστές, ενώ και νέα βίντεο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μία εβδομάδα πριν από το τραγικό συμβάν ο 22χρονος επιθετικός Τιανγκουίνιο είχε μάθει, μέσω έκπληξης της οικογένειάς του, ότι θα γίνει πατέρας ενώ ήταν με την ομάδα. Στο φαίνεται να γιορτάζει το ευχάριστο νέο με τους συμπαίκτες του.  

 

 

 

 

Ο Αργεντινός Αλεχάντρο Μαρτινούτσιο τραυματίστηκε πριν από τον τελικό του Copa Sudamericana και αποκλείστηκε από την αποστολή της Σαπεκοένσε, που επρόκειτο να δώσει τον σημαντικότερο αγώνα στην ιστορία της. Ο Μαρτινούτσιο δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο που συνετρίβη στο Μεντεγίν της Κολομβίας, ξεκληρίζοντας την ομάδα του.
Ο τραυματισμός του τον έσωσε, αλλά ο ίδιος είναι συγκλονισμένος από την τραγωδία, όπως είπε ο πατέρας του, ο Ρούμπεν.

 

Η σύζυγος του Μαρτινούτσιο δυσκολεύεται να αποδεχτεί όσα συνέβησαν, έχει ταραχτεί πολύ και, όπως εξήγησε ο πεθερός της, “θέλει να σταματήσει ο Αλεχάντρο το ποδόσφαιρο και να επιστρέψουν στο Μπουένος Άιρες”.
 

Στο μεταξύ, ένα από τα πολλά βίντεο που έγιναν γνωστά είναι και αυτό με τις τελευταίες στιγμές των παικτών μέσα στο μοιραίο αεροπλάνο. 

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε