Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σαπουνάρου και Φάρνερουντ θέλει ο Ζαρντίμ – “Κλεισμένος” ο Ρουίς

Σαπουνάρου και Φάρνερουντ θέλει ο Ζαρντίμ – “Κλεισμένος” ο Ρουίς

Σε σειρά μπαίνουν οι προτεραιότητες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Σαπουνάρου της Πόρτο και του Φάρνερουντ της Γιουνγκ Μπόις.

Έντονη είναι η κινητοποίηση που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει καταθέσει τις προτάσεις του σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ και πλέον το… μπάλακι περνάει στην διοίκηση των “ερυθρόλευκων”.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το βάρος θα πέσει στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής καθώς δεν αποκλείεται να αποκτηθούν ακόμα και τρεις ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στον άξονα (δύο αμυντικοί μέσοι, ένας επιθετικός χαφ). Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί η περίπτωση του Σουηδού Αλεξάντερ Φάρνερουντ της Γιουνγκ Μπόις. Για τον παίκτη έχει ενδιαφερθεί και η Λάτσιο, ενώ η ελβετική ομάδα τον κοστολογεί 2,5 εκατ. ευρώ.

Η περίπτωση του Φάρνερουντ, μάλιστα επισπεύδεται και από το γεγονός πως το πρωτάθλημα της Ελβετίας αρχίζει στις 14 Ιουλίου και θα πρέπει να υπάρχει χρόνος για να βρεθεί ο αντικατάστατης του.

Στις εισηγήσεις του Ζαρντίμ για την μεσαία γραμμή υπάρχουν ακόμα τα ονόματα των Κουστόδιο της Μπράγκα και Τσάβες της Μπόκα.

Από κει και πέρα οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν σίγουρα για έναν κεντρικό αμυντικό, ενώ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Κριστιάν Σαπουνάρου. Ο 28χρονος Ρουμάνος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, αλλά και ως στόπερ στην Πόρτο με την οποία το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2013.

Την περσινή χρονιά ο Σαπουνάρου έχασε τη θέση του βασικού στην πορτογαλική ομάδα και δεν είναι “ζεστός” να παραμείνει με αυτές τις συνθήκες.

Παράλληλα παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Άλαν Ρουίς καθώς οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη και η Χιμνάσια Λα Πλάτα θα βάλει στα ταμεία της 600.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη. Η μεταγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί και τυπικά με την άφιξη του ατζέντη του, Φερνάντο Κοσεντίνο, στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες.

Πάει ΑΠΟΕΛ ο Σπυρόπουλος – Θέλει Άντι ο Φερέιρα

Κοντά στη Λιλ ο Κλωναρίδης – Θέλουν Μάντζιο στην ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε