Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Σάρωσε¨ο Μιραλάς – Δείτε όλα τα βραβεία Nova-Superleague

“Σάρωσε¨ο Μιραλάς – Δείτε όλα τα βραβεία Nova-Superleague

Σε μία “μαγική” βραδιά όπου η παρουσιά του Ρουί Κόστα έδωσε ακόμα περισσότερη λάμψη, ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP της σεζόν στα βραβεία της Nova για την ανάδειξη των κορυφαίων της Superleague. Καλύτερος προπονητής ο Βαλβέρδε. Ομορφότερο γκολ ο Φετφατζίδης. Κορυφαία απόκρουση ο Καπίνο. Καλύτερος ρούκι ο Βλαχοδήμος. Δείτε όλα τα βραβεία.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Κέβιν Μιραλάς αναδείχθηκαν κορυφαίος προπονητής και ποδοσφαιριστής αντίστοιχα, ενώ καλύτερο γκολ ψηφίστηκε η λόμπα του Γιάννη Φετφατζίδη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Την καλύτερη απόκρουση είχε στο ενεργηρτικό του ο Στέφανος Καπίνο (στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), ενώ η πιο ωραία ασίστ ανήκε στον Αντελίνιο Βιεϊρίνια. Βραβεύτηκαν επίσης η ΠΑΕ Παναιτωλικός και η Εθνική ομάδα στο πρόσωπο του Φερνάντο Σάντος.

Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι προπονητές Γιώργος Δώνης, Νίκος Κωστένογλου και Σάκης Τσιώλης.

Ιδιαίτερη λάμψη στην βραδιά έδωσε η παρουσία του παλαίμαχου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, Ρουί Κόστα ο οποίος έδωσε στον συμπατριώτη του Φερνάντο Σάντος τιμητικό βραβείο για την Εθνική ομάδα.

Οι νικητές όλων των κατηγοριών

Πρώτος σκόρερ: Κέβιν Μιραλάς (Ολυμπιακός)

Καλύτερη απόκρουση: Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός).

Καλύτερη ασίστ: Αντελίνο Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ) – παιχνίδι με Πανιώνιο

Καλύτερη δήλωση: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός)

Καλύτερος νέος: Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Ξάνθη)

Ενέργεια Fair Play: Διοίκηση Παναιτωλικού

Ειδικό βραβείο: Εθνική Ελλάδος

Καλύτερο γκολ: Γιάννης Φετφατζίδης (Ολυμπιακός).

Καλύτερη ομάδα: Μπάλαζ Μέγερι (Ολυμπιακός), Σαρλ Ιτάνζ (Ατρόμητος), Όλοφ Μέλμπεργκ (Ολυμπιακός), Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ (Παναθηναϊκός), Αβράαμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Νίκος Γεωργέας (ΑΕΚ), Λίνο (ΠΑΟΚ), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σουμπίνιο (ΟΦΗ – Λεβαδειακός), Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΟΚ), Τζαμέλ Αμπντούν (Ολυμπιακός), Τσίμο Ναβάρο (Αστέρας Τρίπολης), Ρικάρντο Φατί (Άρης), Κέβιν Μιραλάς (Ολυμπιακός), Φώτης Παπουλής (ΟΦΗ), Κώστας Μήτρογλου (Ατρόμητος), Σεμπαστιάν Λέτο (Παναθηναϊκός), Ράφικ Τζιμπούρ (Ολυμπιακός)

Καλύτερος προπονητής: Ερνέστο Βαλβέρδε (Ολυμπιακός)

Καλύτερος ποδοσφαιριστής: Κέβιν Μιραλάς (Ολυμπιακός)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε