Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σαρωτικοί ο Καβαλίερς! Και τώρα… τελικοί με Γουόριορς [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Καβαλίερς έκαναν… φύλλο και φτερό τους Σέλτικς (135-102) μέσα στην Βοστώνη και πέρασαν στους τελικούς του ΝΒΑ, εκεί όπου θα αναμετρηθούν για τρίτη συνεχή χρονιά τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ιστορική βραδιά για τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ώρα… τελικών. Οι Καβαλίερς επικράτησαν των Σέλτικς στη Βοστώνη με το σαρωτικό 135-102, έκαναν το 4-1 στη σειρά και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ανατολής στο ΝΒΑ.

Έτσι, η ομάδα από το Κλίβελαντ θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα… σκήπτρα του πρωταθλητή, αντιμετωπίζοντας -στους πολυαναμενόμενους τελικούς- για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Λεμπρόν Τζέιμς, που έκανε κάτι… ιστορικό. Ο “βασιλιάς” σημείωσε 35 πόντους, έφτασε τους 5995 σε αγώνες πλέι οφ κι έτσι πέρασε στην πρώτη θέση στην σχετική λίστα, ξεπερνώντας τους 5.987 του Μάικλς Τζόρνταν!]

Ο Τζέιμς είχε ακόμα οκτώ ριμπάουντ, οκτώ ασίστ, τρία κλεψίματα και μια τάπα, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή του για έβδομη σερί χρονιά σε τελικούς ΝΒΑ, που θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου στην έδρα των Γουόριορς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε