Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σε 15 μέρες έτοιμος ο Πανταλέων

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε παρακέντηση και του αφαιρέθηκε ο αέρας από τον πνεύμονα με τον γιατρό των “πρασίνων” να δηλώνει πως θα επιστρέψει σε δύο εβδομάδες.

Ο Σωτήρης Πανταλέων θα πάρει εξιτήριο σε δύο μέρες αφού η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του στο “Novasports” εμφανίστηκε αισιόδοξος για την σύντομη επάνοδο του παίκτη στην αγωνιστική δράση.

 
Μετά το επεισόδιο που συνέβη τη Δευτέρα πλέον δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και αισιοδοξούμε ότι σύντομα θα λάβει τέλος αυτή η περιπέτεια. Φυσικά δεν μπορεί να είναι στα πλάνα του προπονητή μας για τους τελικούς. Αν όλα πάνε καλά μεθαύριο θα βγει από το νοσοκομείο. Θα μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο να βλέπει τους αγώνες. Από την πρώτη στιγμή δεν υπήρχε πρόβλημα με την υγεία του και το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Μετά από τη θεραπευτική πράξη που έγινε σήμερα, θα περιμένουμε 10 με 15 μέρες για να δούμε τα κλινικά αποτελέσματα. Μετά, σιγά-σιγά θα μπορούμε να περιμένουμε πως θα μπει στις προπονήσεις”, δήλωσε ο γιατρός των “πρασίνων”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε