Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Σε NOVΑ – ΣΚΑΪ το φιλικό κατά της φτώχειας

Με επίσημη ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε το τοπίο για την τηλεοπτική μετάδοση του 8ου αγώνα κατά της φτώχειας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14 Δεκέμβρη στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι και ένας ελεύθερης λήψης τηλεοπτικός σταθμός, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την παραγωγή της τηλεοπτικής μετάδοσης ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, στηρίζοντας τόσο τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, όσο και την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.
 
Ο ΣΚΑΪ και η NOVA θα μεταδώσουν την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 21:15, τον «8ο Αγώνα Κατά της Φτώχειας» Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο – All Stars ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, μεταφέροντας το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα που θα προσφέρουν οι μεγάλοι παίκτες που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, όχι μόνο σε κάθε γωνία της χώρας μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο.
 
Τα δύο τηλεοπτικά δίκτυα συμμετέχουν με αυτό τον τρόπο στην διεξαγωγή του κορυφαίου φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα που έγινε ποτέ στη χώρα μας και οργανώνεται με τη συνεργασία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί επίσης απ’ ευθείας από το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 και στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας “woop.gr”.
 
Όλη η τηλεοπτική παραγωγή θα είναι σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (Hi Definition) Ήδη έχουν ζητήσει το τηλεοπτικό σήμα κανάλια από την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και την Λατινική Αμερική”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε