Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε ΟΑΚΑ και Τούμπα τα… σπουδαία

Σε ΟΑΚΑ και Τούμπα τα… σπουδαία

Η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας δεν είχε μεγάλο ντέρμπι όμως περιλαμβάνει ματς που θα κρίνουν πολλά στη μάχη των πλέι οφ αλλά και της παραμονής. Το Σάββατο τα φώτα πέφτουν στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ και στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ουραγό Κέρκυρα.

17.15 Ξάνθη – Βέροια

Η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό μπορεί να έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Ξάνθης η οποία όμως έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πλέον θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ. Από την άλλη η Βέροια βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και γνωρίζει πως θα πρέπει να πάρει βαθμούς και εκτός έδρας αν θέλει να σωθεί.

17.15 ΠΑΟΚ – Κέρκυρα

Ο απολογισμός των 5 βαθμών στους 3 τελευταίους αγώνες δεν ικανοποιεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και το τρίποντο κόντρα στην Κέρκυρα, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Βέβαια και οι Φαίακες χρειάζονται όσο τίποτα άλλο βαθμούς αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Life Story: Στέφανος Αθανασιάδης

19.30 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός… κάνει ό,τι μπορεί για να μπλέξει σε περιπέτειες και αν δεν δώσει τέλος στις κακές εμφανίσεις, ειδικά στο ΟΑΚΑ τότε θα αρχίσει να σκέφτεται το πως θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο ΟΦΗ βρίσκεται ισόβαθμος με τους “πράσινους” και θα προσπαθήσει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το ΟΑΚΑ.

Εσπάρθα: Ο Φάμπρι είναι τέλειος προπονητής

Παναθηναϊκός: Χωρίς Καζιγιάμα και Σπυρόπουλο κόντρα στον ΟΦΗ

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου

17.15 Ξάνθη – Βέροια
17.15 ΠΑΟΚ – Κέρκυρα
19.30 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

15.00 Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός
15.00 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα
17.15 Πανιώνιος – Πανθρακικός
17.15 Πλατανιάς – ΑΕΚ
19.30 Ολυμπιακός – Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε