Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σε αδιέξοδο η ΑΕΚ

Ενοχλημένος εμφανίζεται ο Νοτιάς με τον Παππά
Ενοχλημένος εμφανίζεται ο Νοτιάς με τον Παππά, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι ημέρες περνούν και λύση δεν φαίνεται στον ορίζοντα για την ΑΕΚ. Όλοι περίμεναν την επισημοποίηση της συμφωνίας Νοτιά – Παππά όμως οι σχέσεις των δύο αντρών δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο.

Ο Σταύρος Αδαμίδης ακόμη περιμένει να γίνει από εν δυνάμει πρόεδρος, επίσημα ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό δεν θα συμβεί αν οι Παππάς και Νοτιάς δεν συμφωνήσουν.

Οι δύο μέτοχοι της ΠΑΕ φαίνεται ότι δεν τα έχουν βρει, αφού ο Νίκος Νοτιάς είναι χολωμένος από το γεγονός ότι έχει ήδη βάλει 11 εκατομμύρια ευρώ και δεν δέχεται να έχει τις ίδιες μετοχές με τον Παππά μετά την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Παππάς είναι ο άνθρωπος που άκουσε τα περισσότερα όσο διάστημα ο Νοτιάς απουσίαζε στην Αμερική και δεν φέρεται διατεθειμένος να βάλει νερό στο κρασί του.

Διαβάστε το άρθρο του Γιώργου Χελάκη για τα διοικητικά της ΑΕΚ

Όλα αυτά επηρρεάζουν άμεσα τις εξελίξεις στα διοικητικά αφού ο Σταύρος Αδαμίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αναλάβει αν δεν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Ο 37χρονος δικηγόρος τηρεί στάση αναμονής και περιμένει να τα βρουν Νοτιάς και Παππάς. Αν δεν συμβεί αυτό τότε δεν πρόκειται να αναλάβει. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε