Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Σε άλλη χώρα το αυτονόητο θα γινόταν αποδεκτό”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο αίτημα της ΠΑΕ για αναβολή του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, τονίζοντας ότι όλοι θα πρέπει να κοιτάξουν το καλό της Ελλάδας.

Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Στράτος Σιωπήλης μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με την αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που ζήτησε ο Παναθηναϊκός ώστε να είναι απερίσπαστος για τις κρίσιμες αναμετρήσεις με την Μάλαγα.

“Να πρυτανεύσει η λογική και να καταλάβουμε οι Έλληνες ότι πρέπει να είμαστε φειδωλοί σε όσα λέμε και κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε το αυτονόητο, που σε κάθε άλλη χώρα θα γινόταν αποδεκτό. Πρέπει να πετάξουμε τον μανδύα του οπαδισμού. Εάν κάποια άλλη ομάδα υπέβαλε ανάλογο αίτημα, πρώτοι εμείς θα το αποδεχόμασταν.

Πρέπει να κοιτάξουμε συνολικά το ζήτημα και όχι μόνο σε συλλογικό επίπεδο. Όποιος σύλλογος χρειάζεται μία τέτοια εξυπηρέτηση, πρέπει να την παίρνει. Ακόμα και αν ήταν ο Ολυμπιακός, εμείς δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Καλό είναι να κοιτάμε το καλό του ποδοσφαίρου, γενικότερα. Ας βγάλουμε τα γυαλιά.

Ο Παναθηναϊκός σέβεται τους θεσμούς, αλλά κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν κατανοούμε ότι εάν δεν υπάρχει συγκομιδή βαθμών στην Ευρώπη, θα καταλήξει ο πρωταθλητής να παίζει προκριματικά και όχι απ’ ευθείας στους ομίλους. Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι ένθεν κείθεν με τεχνοκρατική αντίληψη, ας το αξιοποιήσουμε και ας περάσουμε, επιτέλους, σε μία νέα εποχή.”

Ζητάει αναβολή της πρεμιέρας ο Παναθηναϊκός! – Προς άρνηση η Λίγκα

Τριπλό “όχι” του Κουίνσι στον Ολυμπιακό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε