Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σε απολογία Μαρινάκης και Μπέος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκας θα βρεθούν την επόμενη Πέμπτη (28/4) οι δυο πρόεδροι.
Ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών θα απολογηθεί λόγω της συμπεριφοράς του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (η υπόθεση παραπέμφθηκε από την πειθαρχική της ΕΠΟ που δήλωσε αναρμόδια), ενώ ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου λόγω της συμπεριφοράς του στο προχθεσινό ματς με το “τριφύλλι”.
 
Επίσης, κλήθηκε και ο Θεσσαλική ΠΑΕ, μετά και τα… τραγελαφικά που έγιναν με τις μπάλες και τα ball boys στην αναμέτρηση με τους “πράσινους”. Παράλληλα σε απολογία κλήθηκαν αναφορικά με τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής, οι Πειραιώτες, η Skoda Ξάνθη, ο Άρης και ο Ατρόμητος.
 
Πιο αναλυτικά οι κλήσεις:
 
Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Αρης.
 
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Αρης.
 
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ Καβάλα.
 
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Λάρισα.
 
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π.Γιαννόπουλο (εκπρόσωπο), Αχ.Μπέο (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Π.Γιαννόπουλου και του προέδρου κ. Α.Μπέου καθώς επίσης διότι : « Στο 50΄λεπτό του αγώνα εξαφανίστηκαν τα BALL BOYS ενώ το σκορ αυτού ήταν υπέρ της γηπεδούχου ομάδας ενώ εμφανίστηκαν στο 66΄λεπτό όταν το σκορ του αγώνα ήταν ισόπαλο και εξαφανίστηκαν πάλι όταν το σκορ της γηπεδούχου ομάδας προηγήθηκε», στον αγώνα ΠΑΕ Ολ.Βόλου-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
 
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 11, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Ε. Μαρινάκη (Πρόεδρο): « Βάσει της υπ’ αριθμ. πρωτ. 7239/24-2-2011 κλήσης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, της υπ’ αριθμ. πρωτ. 6980/22-2-2011 Πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΕΠΟ και της υπ΄αριθμ. 178/14-4-2011 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 28-4-2011 και ώρα 12.00 προς απολογία σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην παραπάνω κλήση (7239/24-2-2011)».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε