Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σε απoλογία κλήθηκε ο Ζαγοράκης

Σε απoλογία κλήθηκε ο Ζαγοράκης
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.03.2010 | 18:11
Πρώτη δημοσίευση: 16.03.2010 | 18:11

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τα όσα φέρεται να είπε στους παίκτες της ομάδας του στα αποδυτήρια.

Ζαγοράκης: Δεν έχω ξαναδεί τέτοια διαιτησία

Στο “ειδώλιο” θα καθίσουν, επίσης, ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς για την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ενώ κλήθηκαν και οι ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός και Ατρόμητος.

 
Αναλυτικά οι κλήσεις:

«Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Ν. Κεχαγιά (προπονητή) : Για τη συμπεριφορά του προπονητή της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη κ. Ν.Κεχαγιά στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Αρης : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ατρόμητος : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ Ηρακλής. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Λεβαδειακός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός – ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Θ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θ.Ζαγοράκη ( Πρόεδρος) : Για τη συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θ.Ζαγοράκη στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ
».


   Διαδώστε αυτό το άρθρο