Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Σε περίεργο τροχαίο εμπλέκουν διεθνή μπασκετμπολίστα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Σύμφωνα με το “Mega”, ο Νικ Καλάθης είναι ο παίκτης που δέχτηκε μήνυση, λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος πριν από δυο εβδομάδες. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού τονίζουν ότι δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό.
Μήνυση σε βάρος του γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθη κατέθεσε ένα νεαρό ζευγάρι στο τμήμα τροχαίας Κηφισιάς για πρόκληση αυτοκινητιστικού ατυχήματος και εγκατάλειψη, τα ξημερώματα της Δευτέρας 13/11.
 
Σύμφωνα με την κατάθεση του ζευγαριού, το αυτοκίνητο του μπασκετμπολίστα τους χτύπησε, ενώ βρίσκονταν σταματημένοι σε κόκκινο φανάρι στην περιοχή του Αμαρουσίου. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε τραυματισμός στον αυχένα.
 
Όπως ανέφεραν στην αστυνομία, η οποία κατέγραψε στις 04.00 τα ξημερώματα το συμβάν, ο παίκτης είχε αρκετά επιθετικό ύφος, όταν βγήκε από το όχημα του ενώ μετά από μια μικρή λογομαχία επιβιβάστηκε ξανά σε αυτό και έφυγε. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες επικοινώνησε μαζί τους άνθρωπος του Παναθηναϊκού, που ουσιαστικά επιβεβαίωσε την “ταυτότητα” του παίκτη.
 
Την Τρίτη (22/11), το νεαρό ζευγάρι έδωσε συμπληρωματική κατάθεση αναφέροντας στην Τροχαία Κηφισιάς τα στοιχεία του οδηγού, αλλά και της συνοδηγού) τον οποίο δεν αναγνώρισαν την ώρα του ατυχήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε