Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σε πρώτο πλάνο Σένα – Ριέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η απόκτηση αριστερού χαφ και  αμυντικού μέσου αποτελούν προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Διαπραγματεύσεις με την Λίβερπουλ για τον Ριέρα. Αρνητικός καταρχήν ο Σένα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνει την μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση, ωστόσο θέλει να συνδυάσει ουσία με εντυπώσεις. Η απόκτηση ενός χαρισματικού παίκτη από τα αριστερά,όπως ο Ριέρα, σίγουρα αποτελεί ιδανική περίπτωση. Οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο ενώ και ο Ισπανός χαφ δεν έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα.
 
Η Λίβερπουλ γνωστοποίησε πως ζητά περίπου 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ριέρα με τους “ερυθρόλευκους” να πιέζουν για να πέσει και άλλο η τιμή.
 
Την ίδια ώρα οι Πειραιώτες έχουν προσεγγίσει τον αμυντικό μέσο, Μάρκος Σένα, όμως ο Ισπανός τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πάντως η υπόθεση του δεν έχει κλείσει οριστικά.
 
Στις 16:40 αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού για την Αλβανία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Μπέσα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Εβαλντ Λίνεν ανακοίνωσε τους 22 παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Τίρανα και είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Μέγερι, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Μοντέστο, Ντουντού, Οσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Νικλητσιώτης, Επστάιν, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Μιραλάς. Εκτός έμειναν οι Σοϊλέδης, Κρητικός, Βάντερσον, Ρουγκάλας, Ν. Παπαδόπουλος και οι τιμωρημένοι Νταρμπισάιρ, Μέλμπεργκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε