Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σε ρυθμούς ντέρμπι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε μετά κόπων και βασάνων από την Θεσσαλονίκη και ξεκινά την προετοιμασία της για το ντέρμπι. Βασικός ο Γκοβού. Δίλημμα για Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλο. Οπαδοί στην προπόνηση!

Οι “πράσινοι”… ξεμπούκωσαν στην Κοζάνη παίρνοντας εύκολα την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου με 5-0 και έφυγαν από ένα γήπεδο βούρκο χωρίς απώλειες. Τα προβλήματα ήρθαν μετά για την αποστολή του Παναθηναϊκού αφού λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν κατάφερε να επιστρέψει το βράδυ της Τετάρτης από την Θεσσαλονίκη και διανυκτέρευσε στην συμπρωτεύουσα.
 
Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκινά από την Πέμπτη τον σχεδιασμό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Γκοβού ο οποίος έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση στην Κοζάνη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί ποιος από τους Λουίς Γκαρσία ή Χριστοδουλόπουλο θα ξεκινήσει στα αριστερά.
 
Ο Νιόπλιας αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 το «τριφύλλι» απέναντι στους “ερυθρόλευκους”. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τζόρβας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Την τριπλέτα το κέντρο θα αποτελέσουν οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Γκοβού, αριστερό ο Γκαρσία (ή Χριστοδουλόπουλος), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σισέ.
 
Αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού θα βρεθεί στη σημερινή προπόνηση της ομάδας ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Εκπρόσωποι και μέλη των συνδέσμων του “τριφυλλιού” θα στείλουν τα δικά τους μηνύματα για το παιχνίδι με τον “αιώνιο” αντίπαλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε