Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σε συμφωνία με Γκερέιρο, Γκούντγιονσεν και Αργυρίου ήρθε η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αυτό που προσπαθούσε εδώ και αρκετά χρόνια η Ένωση, έγινε επιτέλους πραγματικότητα, αφού οι “κιτρινόμαυροι” ήρθαν σε συμφωνία με τον Ρότζερ Γκερέιρο, για τη λύση της συνεργασίας τους. Την προκαταβολή περιμένει ο Γκούντγιονσεν – Τα βρήκε και με τον Ανέστη Αργυρίου.

Ο Βραζιλιάνος με την πολωνική υπηκοότητα δέχθηκε να πάρει μόνο τα δεδουλευμένα του και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποχωρήσει, απαλλάσσοντας την Ένωση από το βαρύ συμβόλαιό του.

Ο Γκερέιρο έδωσε κανονικά το “παρών” τη Δευτέρα στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, ωστόσο η συμφωνία για την αποχώρησή του πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Μάλιστα, ο 30χρονος χαφ έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος φέρεται να είναι η αγγλική Μπλάκπουλ.

Μετά από μέρες διαπραγματεύσεων η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία και με τον Έιντουρ Γκούνγιονσεν και μάλιστα με ευνοϊκούς οικονομικούς όρους. Η πλευρά του Ισλανδού έδειξε καλή διάθεση και τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή. Πλέον το κρίσιμο είναι να πάρει άμεσα ο Γκούντγιονσεν την προκαταβολή που συμφωνήθηκε και να οριστικοποιηθεί έτσι η συμφωνία.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ τα βρήκε και με τον Ανέστη Αργυρίου. Ο νεαρός είχε γίνει προ ημερών ο δεύτερος παίκτης που κατέθεσε προσφυγή εναντίον της ΑΕΚ (μετά τον Φαμπιάν Βάργκας) ζητώντας συνολικά 500.000 ευρώ.

Στις διαπραγματεύσεις διαπιστώθηκε θέληση και από τις δυο πλευρές ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. Τελικά αυτή φαίνεται να βρίσκεται (σε ένα ποσό 120.000 ευρώ τώρα και άλλων τόσων σε 10 δόσεις μετά τον Σεπτέμβρη) με την ΑΕΚ να ξεφορτώνεται έναν ακόμα “βραχνά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε